Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2019. Április 29. 07:32, hétfő | Külföld

Meg lett az első Miss Duci Uganda

Meg lett az első Miss Duci Uganda

Uganda turisztikai minisztériuma a telt női idomokkal szeretne több látogatót vonzani az országba.

Kampalában megtartották az első Miss Curvy Uganda (Miss Duci Uganda) szépségversenyt, amelyen kimondottan telt idomú hölgyek indulhattak. A 25 döntőbe került jelölt közül egy üzletasszonyt, Nasasi Belindát választották meg a legszebbnek.

A szépségversenyt az ország turisztikai minisztériumának támogatásával szervezték, amely ezzel is szerette volna Ugandára vonzani a nemzetközi figyelmet. Amint arról az Origo is beszámolt, Godfrey Kiwanda minisztert sokan támadták, amikor a verseny elindításakor ezeket mondta:
"Uganda gyönyörű nőkkel van megáldva. Szépségük egyedülálló és sokoldalú. Ezért döntöttünk úgy, hogy kihasználjuk az egyedülálló szépséget, az idomokat..., hogy ezt a szépséget olyan termékké tegyük, amelyet a már meglévők – a természet, a nyelv, a gasztronómia – mellett reklámozunk, hogy turisztikai vonzerővé váljon."

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Sumy Sadurni

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 02. 06:00, hétfő | Külföld

Legkevesebb tizenhárman meghaltak egy spanyolországi diszkótűzben

Az először közölt hatról tizenháromra nőtt vasárnap délutánra a délkelet-spanyolországi Murciában történt diszkótűz halálos áldozatainak száma.

2023. Október 01. 10:56, vasárnap | Külföld

Szlovákiai választás - Robert Fico pártja nyerte a voksolást a leadott szavazatok 94,6 százalékos feldolgozottsága mellett

Az aktuális feldolgozottság mellett a Szövetség eredménye 4,4 százalékra csökkent, vagyis a felvidéki magyar párt nem jut be a pozsonyi törvényhozásba.

2023. Szeptember 30. 14:04, szombat | Külföld

Szlovákiai választások - M1 tudósító: rekord részvételre számítanak a voksoláson

Rekord részvételi arányra számítanak az előrehozott parlamenti választáson Szlovákiában, a voksolás szombat reggel hét órakor kezdődött - mondta az M1 aktuális csatorna helyszíni tudósítója.