Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2013. Január 04. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Még metrósabb lehet a következő Windows

Még metrósabb lehet a következő Windows

Friss pletykák szerint ráncfelvarrást kap a Windows 8 utódjának hagyományos felülete.

Az utóbbi körülbelül két évben brutális mennyiségű, Windows 8-cal kapcsolatos információt megszellőztetett PCBeta fórum magát a Microsoft munkatársának nevező egyik felhasználója nyilvánosságra hozott néhány információt az állítólag 2013 közepén érkező Windows „Blue”-ról. Mint már megírtuk, a pletykák szerint a redmondiak szakítottak az eddig használt kiadási ciklussal, helyette az Apple módszerével megegyező módon évente jöhet majd egy komoly frissítés az operációs rendszerhez.

A témához visszatérve, a forrás szerint minden téren lesznek újdonságok a Windows 8 „Blue” kódnévre hallgató frissítésében: a vállalat már a 6.3-as verziójú kernelt használhatja benne (ennek újdonságairól nem esett szó), a modern grafikus felületen különféle apróságok mellett a Windows Phone 8-ban látott módon válhattak átméretezhetővé a csempék, míg a hagyományos kezelőfelülete elvileg laposabb és letisztultabb lesz.

A Start menü klónokat áruló cégek nagy örömére a Windows 9-ként is emlegetett operációs rendszerbe a Microsoft nem szándékozza visszaépíteni a sokak által hiányolt „vezérlőközpontot”, ezen témában a vállalat hivatalos álláspontja egyébiránt az, hogy két hét alatt meg lehet szokni a menü hiányát.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 04. 11:01, kedd | Belföld

Saját bikája öklelt fel egy férfit Hercegszántónál

Saját bikája öklelt fel egy férfit Hercegszántónál, a sérültet kórházba vitték - közölte a rendőrség hétfő este a honlapján.

2020. Augusztus 04. 08:21, kedd | Belföld

Zivatarok érkeznek több hullámban

Zivatarok érkeznek több hullámban. Keddre első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2020. Augusztus 04. 07:10, kedd | Belföld

Több mint százezer új diplomást hozott a nyelvvizsgamentesség

Már több mint százezer új diplomást hozott a nyelvvizsgamentesség - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel.

2020. Augusztus 04. 06:07, kedd | Belföld

Magas lesz a parlagfű pollenkoncentrációja

Idén nyáron várhatóan nagyon magas lesz a parlagfű pollenkoncentrációja - mondta a Magyar Allergia Szövetség elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.