Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2011. Szeptember 06. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Még mindig igéző az ötvenes modell

Még mindig igéző az ötvenes modell

Kelly LeBrock a piros ruhás nőként lett több millió férfi vágyálma, és ugyan azóta sok idő eltelt, de még ma is könnyen elcsavarhatná bárki fejét.

Huszonhét évvel ezelőtt Gene Wilder fejét egy másodperc alatt elcsavarta Kelly LeBrock A piros ruhás nő című filmben. De nemcsak a legendás komikus, hanem rengeteg férfi is áldozatául esett a gyönyörű modellnek, aki azért a ma sem panaszkodhat a külsejére. Bár már ötvenegy esztendős, de korához képest remek az alakja, és nem nagyon látszik rajta az eltelt idő. Viszont az kicsit ciki, hogy még mindig erőlteti a piros ruhákat, pedig nem feltétlenül áll neki jól mindegyik.

Azonban a máig vonzó megjelenése ellenére is képtelen magának párt találni. Amióta a kilencvenes évek közepén elvált Steven Segaltól, nem volt egy komoly kapcsolata sem. Pedig anno az összes rocker a lábai előtt hevert, még Ronnie Wood is majdnem elhagyta a nejét miatta. De minden téren nem maradhatott változatlan az élete az elmúlt három évtizedben.

Címkék: modell

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 17:01, hétfő | Bulvár

Örökre kizárt két utast a hajóiról a Royal Caribbean

Örökre kizárt egy nőt és útitársát a hajóiról a Royal Caribbean floridai üdülőhajó-társaság, mert a nő egy hajóúton kimászott az erkélyéről és életét veszélyeztetve készített szelfit.

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.