Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2011. Szeptember 06. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Még mindig igéző az ötvenes modell

Még mindig igéző az ötvenes modell

Kelly LeBrock a piros ruhás nőként lett több millió férfi vágyálma, és ugyan azóta sok idő eltelt, de még ma is könnyen elcsavarhatná bárki fejét.

Huszonhét évvel ezelőtt Gene Wilder fejét egy másodperc alatt elcsavarta Kelly LeBrock A piros ruhás nő című filmben. De nemcsak a legendás komikus, hanem rengeteg férfi is áldozatául esett a gyönyörű modellnek, aki azért a ma sem panaszkodhat a külsejére. Bár már ötvenegy esztendős, de korához képest remek az alakja, és nem nagyon látszik rajta az eltelt idő. Viszont az kicsit ciki, hogy még mindig erőlteti a piros ruhákat, pedig nem feltétlenül áll neki jól mindegyik.

Azonban a máig vonzó megjelenése ellenére is képtelen magának párt találni. Amióta a kilencvenes évek közepén elvált Steven Segaltól, nem volt egy komoly kapcsolata sem. Pedig anno az összes rocker a lábai előtt hevert, még Ronnie Wood is majdnem elhagyta a nejét miatta. De minden téren nem maradhatott változatlan az élete az elmúlt három évtizedben.

Címkék: modell

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.