Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Június 10. 14:45, péntek | Sport
Forrás: NSO

Még nincs döntés Talmácsi szerződtetéséről

Még nincs döntés Talmácsi szerződtetéséről

Gino Borsoi, a gyorsaságimotoros-világbajnokságon szereplő Aspar csapat sportigazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta, valóban tárgyalnak Talmácsi Gáborral – aki a síp-és szárkapocscsonttörést szenvedett Julián Simónt helyettesíthetné–

Talmácsi Gábort hírbe hozták az Aspar-csapattal. Nem először, nem is utoljára, de most úgy tűnik, tényleg van esély a magyar világbajnok visszatérésére, hiszen a Moto2-ben száguldó Julián Simón az elmúlt hét végén síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett (azóta amúgy már meg is műtötték), ami miatt jó néhány hét kényszerpihenő várhat rá. A helyetteseként felvetődött Talmácsi neve is, akinek menedzsmentje egyelőre csak annyit árult el, a magyar motoros tényleg Barcelonában tartózkodott a hét végén, sőt, még most is ott van.

Lapunk telefonon elérte az Aspar-alakulat sportigazgatóját, Gino Borsoi-t, aki megerősítette, tényleg felvették a kapcsolatot Talmácsival.

„Egyelőre semmi konkrétum nincs, de tényleg beszéltünk Gáborral. Lépésről lépésre kell haladnunk, semmit sem szabad elsietni. Persze, szeretnénk vele újra együtt dolgozni, de egy hét alatt nem lehet visszarázódni a világbajnokság ritmusába, úgyhogy megpróbálunk felkészülni néhány további közös tesztre. Egyelőre azonban ennél többet nem mondhatok" – nyilatkozta Borsoi.

Ami a hét végi silverstone-i futamot illeti, oda egy pilótát (Xavi Forést) nevezett a csapat, vagyis szupergyors beugrásról egyelőre nincs szó. Más kérdés, hogy akkor sincs sokkal több ideje Talmácsinak, ha a következő futamon szeretne bemutatkozni, hiszen most egymást követik a versenyek: a jövő hét végén már a motorsport szentélyébe, Assenbe utazik a mezőny.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.