Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Augusztus 20. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Megbukott, vagy sem a győri légióscsapat? Nehéz helyzetben folytatja az ETO FC

Megbukott, vagy sem a győri légióscsapat? Nehéz helyzetben folytatja az ETO FC

Jóformán színtiszta légióscsapattal állt fel megint a Győri ETO, de most nem sikerült a bravúr: a gárda kikapott a Dinamo Zagrebtől hazai pályán, 2-0-ra. s mivel ez Magyarország, 2010-

No persze ők rossz eredmény nélkül is kárhoztatják a Győrt azért, mert nem akar nagy összegeket fizetni a honi futballistákért, a fiataljait pedig nem találja elég jónak a szakmai vezetés. Szerintük az egész koncepció úgy, ahogy van, a kukába való, és megássa a honi labdarúgás sírját.

Reméljük, hogy ezúttal nem lesznek ilyen hangok, de ha mégis: nem kell mindig attól tartani, hogy majd épp a Győr tönkreteszi a magyar labdarúgást. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy ha a Győr egymaga tönkre tudja tenni, akkor nem is kár érte.

Ma nem egy koncepció bukott meg, csak egy futballcsapat veszített el egy meccset. Az a Győri ETO dolga, hogy miképp próbálja meg megnyerni a meccseit - a légiósokkal való próbálkozás most nem jött be, a Montpellier ellen viszont igen. Az akkori, csodaszámba menő siker a magyar futball sikere is volt. Még akkor is, ha sok magyar játékosnak nem volt köze hozzá.

De hosszú távon csak akkor lehet feléleszteni a klubfutballunkat, és esetleg kicsit vonzóbbá tenni a magyar fiatalok számára is, ha sikereket érünk el. Ha légiósokkal, hát velük. Ha meg velük együtt is kudarcot vallunk - mint ma is -, akkor meg így jártunk. De legalább elmondhatjuk, hogy most már tényleg mindent megpróbáltunk.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.