Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2011. November 05. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Megcsalás bosszúból: férje barátjával szexelt a gyönyörű színésznő

Megcsalás bosszúból: férje barátjával szexelt a gyönyörű színésznő

Demi Moore és férje, Ashton Kutcher olyannyira nyílt házasságban éltek, hogy nemcsak a férj lépett már félre, hanem neje is. A gyönyörű színésznő Kutcher egyik fiatalabb haverjával, Ben Hollingsworth-szel lépett félre.

A két színész akkor jött össze, amikor a férfi Kanadából Los Angelesbe költözött, Moore pedig úgy érezte, segítenie kell a fiatal színész ambícióit. Körbehordozta Hollywoodban, bemutatta néhány embernek, szóval gyorsan összebarátkoztak.

Ashton Kutcher és felesége sokszor rendez házibulit, ezekre Hollingsworth is hivatalos volt. Egyik ilyen este az azóta csontsovánnyá fogyott Moore kocsival vitte haza a fiatal színészt, a hazavitel pedig egy hátsó ülésen lebonyolított szexben teljesedett ki. A kapcsolat elvileg már véget ért, mert a férfi összehaverkodott Kutcherrel, így pedig már nem volt képe a nejét húzni - írja az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.