Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Február 16. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Megcsináltatta melleit a valóságshow sztár

Megcsináltatta melleit a valóságshow sztár

Az angol Big Brother egykori játékosát, Chanelle Hayest most már nemcsak a Nagy Testvér figyeli, hanem minden férfi, ha kilép az utcára - hála új melleinek.

Tavaly mindenidők legnépszerűbb brit reality sztárjának választották Chanelle Hayest, viszont csak a második legdögösebb lett Imogen Thomas mögött. De amennyiben most készülne ez a felmérés, akkor valószínűleg az utóbbi kategóriát is megnyerné. Novemberben ugyanis megcsináltatta a melleit, amik így kétszer akkorák, mint amikor Anglia megismerte a Big Brother nyolcadik szériájában. A plasztikai beavatkozásra azért volt szükség, mert a terhessége alatt kikerekedett, és ez annyira megtetszett neki, hogy a szülés után sem fogyott vissza eredeti versenysúlyára. Viszont az új alakjához nagyon kicsik voltak a mellei, így segíteni kellett a helyzeten. A végeredményt pedig annyira imádja, hogy bármikor vállalná újra a fájdalmakat.

Sőt, még volt lovagjának, Matthew Batesnek is megbocsátott, annak ellenére, hogy miatta akart egyszer öngyilkos lenni. Ugyanis közvetetten a focistának köszönheti, hogy megcsináltatta melleit. Mert ha ő nem ejti teherbe, akkor valószínűleg soha nem feküdt volna kés alá. Arról nem is beszélve, hogy még egy csodálatos gyerek is lett a kapcsolatukból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.