Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Június 21. 07:45, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Megdöbbentő eredmény született az olaszok meccsén

Megdöbbentő eredmény született az olaszok meccsén

Újabb hatalmas meglepetés a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon! Olaszország nem bírt a két meccs után is veretlen Új-Zélanddal az F-csoport „fix egyesnek” elkönyvelt találkozóján. Az utolsó fordulóban Szlovákia ellen Olaszorsz

Ha létezik fix egyes totószelvényen, akkor az olaszok Új-Zéland elleni meccse tökéletesen annak tűnt. De láttunk már érdekes eredményeket ezen a világbajnokságon, Franciaország és Anglia például mindkét eddigi meccsén megégett, Spanyolország és Németország egyszer már szintén szégyenben maradt, és éppenséggel Olaszország sem lehet túlságosan büszke a Paraguay elleni eredménytelen szenvedésre (1-1).



Az azzurrinak már csak azért is illett vigyáznia, mert a két csapat legutóbbi, egymás elleni találkozóján - egy éve - 4-3-as olasz győzelem született úgy, hogy a félidőben egy góllal még a „kivik" vezettek.



Nem sikerült vigyázni... Zambrottáék bombameglepetésre a 7. percben hátrányba kerültek, a déliek egyetlen csatára volt (lesből) eredményes, a guatemalai játékvezető és hondurasi zászlós segítője szemet hunyt a gól körülményei fölött. Ezek után az olasz csizma leporolta magát és táncra perdült, Montolivo, De Rossi és Zambrotta is gólt érdemlő megmozdulással jelentkezett. Az egyenlítés sikerült is: De Rossi hasalt el a büntetőterületen belül, ami után járt a tizenegyes - Iaquinta értékesítette, 1-1!



A szünetben Marcello Lippi „sorcserére" szánta el magát, innentől az egykori udinei sikerduó, Iaquinta és Di Natale kettőse rohamozott és Camoranesi szervezte a támadásokat. A megváltó gól azonban nem akart összejönni a világranglista 78. helyezettje ellen... Az F-csoport ezek után úgy néz ki, hogy Paraguay 4 ponttal vezet, Olaszországnak és Új-Zélandnak 2-2 pontja van, és még Szlovákia is reménykedhet 1 ponttal a tarsolyában, és kezében van Olaszország sorsa - Paraguay Új-Zélanddal találkozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!