Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Június 08. 14:45, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Megdöbbentő: ma hetvenéves a színpad szexbombája

Megdöbbentő: ma hetvenéves a színpad szexbombája

70 éves Tom Jones angol énekes, aki manapság is megdobogtatja a női rajongók szívét.

2006 óta a Sir Thomas megszólítás jár ki neki, a királynő ugyanis négy éve lovaggá ütötte. Nemigen álmodozott ilyen megtiszteltetésről fiatal korában, a walesi bányászgyerek már azt is szerencsének könyvelte el, hogy az építkezést, ahol dolgozott, otthagyhatta, mert felvették porszívóügynöknek. Munka után szívesen dalolgatott, esténként egy-két bárban is mikrofonhoz engedték, s egyszer felfigyelt rá egy menedzser.


Éppen 45 éve kezdődött énekesi karrierje, amikor It's Not Unusual című dala óriási siker lett, annak ellenére, hogy a BBC nem is játszotta, mert illetlennek tartotta. A közönséget ez nem érdekelte, s Tom Jonest a rajongók pár év alatt a legnépszerűbb énekesek közé emelték.


A hatvanas években a magyar nők is omladoztak a Green Green Grass Of Home vagy a Delilah című dal hallatán. Aztán meghódította Las Vegast is, s már éppen elfeledtük volna, amikor tíz évvel ezelőtt a Sex Bomb című nótájával ismét milliókat hódított meg. Ezt szó szerint kell érteni, mert eleddig már több mint 100 millió lemezét vették meg, úgyhogy van miből fűteni a medencét és megtankolni a Rolls Royce-t vagy a Bentley-t. A medence partján keveset heverészhet, mert az idősödő világsztár nem pihen a babérjain. Manapság is rendszeresen koncertezik, tavaly - nem először - hazánkban is fellépett, és a nők is ugyanúgy sikongattak a nézőtéren, mint egykor. Az énekes is imádja a nőket, pedig immár ötvenhárom éve él első és egyetlen feleségével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára