Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Március 07. 08:30, szerda | Helyi sport
Forrás: Nyugathír/Origo

Megegyeztek? Martin jönne Győrbe, spanyol klubjánál már fizetést sem kap

Megegyeztek? Martin jönne Győrbe, spanyol klubjánál már fizetést sem kap

Az origo információi szerint megegyezett a Győri Audi ETO KC a spanyol Itxako Navarra edzőjével, így Ambros Martin irányítja a következő szezonban Görbiczék csapatát.

Az origo úgy tudja, a spanyol kézilabda csapat játékosai és edzői hónapok óta nem kaptak fizetést, legutóbb már a nyilvánossághoz fordultak, hogy jelezzék a helyzet tarthatatlanságát.

A vezetők ezzel szemben átmeneti likviditási gondokról beszélnek és azt remélik, szponzori segítséggel megoldják a problémákat.

A csapat edzője, Ambros Martín korábban már jelezte, a szezon végén távozik az együttestől. Információnk szerint a Győr nemcsak tárgyal, de meg is egyezett már vele a folytatásról, ám ezt addig nem hozhatja nyilvánosságra, amíg az Itxako versenyben van a Bajnokok Ligájában.

Az Itxako jelenleg a BL-középdöntő I. csoportjában a Győr, a Midtjylland és a Larvik mögött a negyedik helyen áll, ám ha a norvégok nem nyernek a magyar bajnok ellen az utolsó mérkőzésen, úgy a spanyol csapat kiharcolhatja a dánok ellen az elődöntőbe jutást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.