Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. Október 01. 09:15, szombat | Helyi

Megépül-e az akkumulátorgyár?

Megépül-e az akkumulátorgyár?

Hetek óta foglalkoztatják a Győrben és környékén élőket az ipari park bővítésével kapcsolatos hírek.

Egyes hírek szerint Volkswagen akkumulátorgyárat telepítenének Győrszentiván közelében – bár ezt hivatalosan nem erősítették meg.

A Győrszentiván városrészben lakók hetek óta tiltakoznak a komplexum létrehozása ellen. Az autoszektor.hu Németországban érdeklődött efelől. A wolfsburgi konszern egyik szóvivője pedig azt válaszolta, hogy

„A Volkswagen jelenleg is több helyszínt vizsgál, melyek lehetnek alkalmasak egy gigagyár felépítésére. A döntéshozatali folyamat még nem zárult le, amíg nincs döntés, addig ebben a témában nem kommentálunk. Megértésüket kérjük”

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 09:15, kedd | Helyi

Tej- és takarmányvizsgálat

Kismértékben határérték feletti mennyiségben mutatott ki aflatoxin szennyezést egy Győr-Moson-Sopron megyei tejüzem termékeiben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal laboratóriuma. A hatóság országos célellenőrzést rendelt el mú

2022. November 29. 08:15, kedd | Helyi

Ételt minél több asztalra karácsonykor

2022. adventjének első vasárnapján indított közös adománygyűjtést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az ETO PARK Szolgáltató és Élményközpont.

2022. November 29. 07:15, kedd | Helyi

Sok dolguk volt a tűzoltóknak az elmúlt héten

Hatvanszor riasztották az elmúlt héten megyénk tűzoltóit – derült ki Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből.

2022. November 28. 09:15, hétfő | Helyi

Elismerést kapott a siklóernyős

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője megköszönte a Pérről eltűnt 6 éves kislány kutatása szervezésében és a gyermek fellelésében nyújtott kiemelkedő munkát.