Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 27. 09:49, hétfő | Belföld

Megérkezett a kínai delegáció- óriási dugók Budapesten!

Megérkezett a kínai delegáció- óriási dugók Budapesten!

A kínai delegáció miatt a kisföldalatti sem jár, rengeteg főúton mozdulni sem lehet.

Vasárnaptól szerdáig kínai delegáció tartózkodik Budapesten, itt van a kínai miniszterelnök is. A vártnál nagyobb lezárásokra kell számítani a látogatás miatt. A lezárások igazán hétfő reggel kezdtek el gondot okozni.

Hétfő reggel ugyanis lezárták a Bajcsy-Zsilinszky utat, a József Attila utcát, az Andrássy utat, illetve a Nagykörutat is a Király utca és az Oktogon között, emiatt hatalmas dugók alakultak ki. Budán, a Margit híd környékén gyakorlatilag minden útvonal beállt, a hvg.hu szerint Újlipótvárosban mozdulatlanul állnak az autók. Kollégánk ugyanerről tudott beszámolni a Krisztina körúton.

A BKK közölte, hogy nem jár a kisföldalatti sem. A 2-es villamos csak a Vigadó téren nem áll meg, a 72-es trolibusz terelve közlekedik, a 74-es troli a Rózsák tere és a Csáktornya park között nem jár, a 75-ös troli terelve megy az Erzsébet királyné útjához, ezért a Vágány utca/Dózsa György út utáni megállókban nem áll meg, a 77-es trolibusz szintén terelve közlekedik, ezért az Egressy út/Stefánia út és a Szobránc köz megállókat hagyja ki, a 79-es troli pedig egyáltalán nem jár.

A 20E autóbusz a Puskás Ferenc stadionhoz közlekedik, nem érinti a Keleti pályaudvart, a Hősök terét és a Vágány utca/Róbert Károly körút megállót sem, a 30-as, a 30A és a 230-as busz pedig a Lehel tér ideiglenes végállomásig jár csak. (via hvg.hu)

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: MTI/ Szetváry Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.