Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2010. December 04. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: ETO Park

Megérkezett az ABBAWORLD Győrbe

Megérkezett az ABBAWORLD Győrbe

Ma nyit az ETO Parkban a világ legnépszerűbb zenekarának kiállítása az ABBAWorld. London és Melbourn után először Győrben látható a kiállítás. Az interaktív show keretén belül a látogató az 5. ABBA tagként énekelhet az együttessel

Az ABBAWORLD története továbbfolytatódik. Ez az egyedülálló multimédiás interaktív kiállítás London és Melbourne után Magyarországra, a Budapesttől 100 km-re található Győrbe érkezik. A ShowTime Budapest és a győri ETO Park, valamint a svéd Viva Art Music együttműködésének köszönhetően az interaktív ABBAWORLD kiállítást december 4-én nyitják meg a győri multifunkciós központban, az ETO Parkban. “Az ABBAWORLD mind Londonban, mind Melbourne-ben óriási nagy siker volt, örülünk, hogy a világvárosok után Magyarországra, az ETO Parkba hozhattuk ezt a rendkívüli kiállítást.” – tájékoztatott Brády Márton, a ShowTime Budapest ügyvezetője.

Magnus Danielsson - a Touring Exhibition elnöke és az ABBAWORLD producere – meg van róla győződve, hogy a kiállítás minden látogatónak örömet és boldogságot fog okozni. “A ShowTime Budapestnek és a Viva Musicnak minden tapasztalata meg van egy sikeres ABBAWORLD kiállítás megvalósításához” – mondta. “Az ABBA hihetetlenül népszerű volt Kelet és Közép-Európában a 70-es években, így biztosak vagyunk abban, hogy az ABBAWORLD hatalmas érdeklődést fog kelteni minden korosztályban. De a kiállítást azok is élvezni fogják, akik nem kifejezetten ABBA-rajongók, mert ez egy egyedülálló interaktív szórakozási lehetőség mindenki számára.”

Az ABBA együttes tagjai számára a magyarországi kiállítás kárpótlásként szolgál a múlt miatt.
“Nagyon boldogok vagyunk, hogy az ABBAWORLD Magyarországra jön” – mondta a csapat közleményében. “Soha nem sikerült turnét szerveznünk Kelet-Európába, nagyszerű érzés, hogy végre megadhatjuk a lehetőséget arra, hogy az élményeket újra átélhessék az ABBAWORLD által.”

Az ABBAWORLD interaktív kiállításra való érdeklődés nemcsak generációkon, hanem határokon is átível az egész világon. Brády Márton szerint “Győr földrajzilag tökéletes helyen van, közel vagyunk Budapesthez és Bécshez, és mindössze 50 km-re vagyunk Pozsonytól. 6 millió ember él 1 órányi távolságra az ABBAWORLD kiállítástól. Ez egy tökéletes egynapos kirándulás mindazoknak, akik egyedülálló élményre vágynak.”

A ShowTime Budapest számos nagy kiállítást szervezett már Magyarországon, többek között a Titanic, a Dinoszaurusz, a Diana, a Beatles és a CSI kiállításokat. Jelenleg az ETO Parkban a Da Vinci kiállítás várja az érdeklődőket, amely november 14-én zár. Részleteket – időpontokról és jegyekről – az ABBAWORLD kiállításról hamarosan közlünk.

Az ABBAWORLD kiállításról

Az ABBAWORLD egy multimédiás interaktív kiállítás és egyben egy érzelmi utazás, amely a svéd ABBA együttes sikeres pályáját öleli fel. A magyarországi kiállítás 1200 m2-en épül fel, kirobbanóan jó zenével, egyedi videókkal, fotókkal és soha nem látott relikviákkal a világ legkedveltebb pop ikonjainak – Anni-Fridnek, Bennynek, Björnnek, Agnethának – személyes gyűjteményéből. Az ABBAWORLD kiállítás kitűnő londoni és melbourne-i bemutatója után az ABBAWORLD december 4-én, a győri ETO Parkban nyitja meg ismét kapuit. Bővebb információért kérjük, látogasson a www.abbaworld.com oldalra.

A Touring Exhibitionról

A Touring Exhibition minden korosztály számára élményekben gazdag kiállításokat teremt. Hátterében a Polar Music áll, amely az Universal Music csoport tagja, az Eventum Exhibithions, amely a Live Nation-höz köthető gyökerekkel rendelkezik, valamint a Parks & Resorts Scandinavia, a Synergera Rättighetsförvaltning és egy befektetői csoportból áll, melynek vezetője az Inversering I Kunskap. További információ: www.touringX.com.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.