Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2019. Július 03. 05:02, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Megfenyegette feleségét, hogy megöli

Megfenyegette feleségét, hogy megöli

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki megöléssel fenyegette a feleségét Tatán.

A rendőrségre június 29-én délután bejelentés érkezett, hogy Tatán egy családi ház udvarán az ott lakó férfi fegyverrel a kezében fenyegeti a feleségét, és egy alkalommal a levegőbe lőtt. A rendőrök a ház udvarán a 66 éves férfit elfogták, és előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Elmondta, hogy csak rá akart ijeszteni a feleségére.

A rendőrök lefoglalták a fegyvert és a lőszereket, amiket szakértő bevonásával vizsgálnak. A nyomozók K. Róbertet őrizetbe vették, és a rendőrség kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság július 2-án elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 24. 18:05, vasárnap | Belföld

Több mint 110 ezer ember bértámogatására érkezett igény

Mostanáig már több mint 110 ezer ember bértámogatására adtak be igényt a vállalkozások, amelyek ennek révén meg tudják tartani a munkavállalóikat rövidített foglalkoztatás keretében

2020. Május 24. 15:33, vasárnap | Belföld

Megjelent az iskolák júniusi működését szabályozó kormányrendelet

Megjelent az iskolák júniusi működését szabályozó kormányrendelet a Magyar Közlönyben, június 2. és június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint folyik az oktatás.

2020. Május 24. 14:01, vasárnap | Belföld

Tenger helyett vidékre vágynak a magyarok az idén egy elemzés szerint

Az idén nyáron inkább vidékre, mint a tengerhez utaznának a magyarok: a veszélyhelyzet elmúltát követő három hónapon belül a megkérdezettek 36 százaléka tervez belföldre utazni, és 15 százalék látogatna külföldre

2020. Május 24. 12:08, vasárnap | Belföld

Engedte vezetni 6 éves fiát és élőben közvetítette

A rendőrök vádemelést javasolnak egy 37 éves csengődi férfival szemben, aki a gyanú szerint átengedte a vezetést fiának, és mindezt élő videóban közvetítette egy közösségi oldalon.