Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2018. November 16. 16:00, péntek | Bulvár

Megfenyegette Király Viktor barátnőjét egy rajongó, most testőr védi

Megfenyegette Király Viktor barátnőjét egy rajongó, most testőr védi

Egy féltékeny rajongója megfenyegette az énekes barátnőjét, ezért külön védelmet kap a koncerteken.

A Ridikülben a Rajongóból zaklató témát fejtegették a sztárok, Király Viktor pedig korábban nem hallott sztorikkal rukkolt elő. Évekkel ezelőtt, amikor a Király utcában lakott, rajongója a lakásában tört rá. A nő éjjel bekopogtatott hozzá, majd az elutasítástól felbőszülve betörte az énekes kocsijának összes ablakát.

"Régebben volt egy-két ijesztő incidens, amikor például a bokorban elbújva vártak rám az utcán. Ilyenkor azért el kell gondolkodni. Vannak ugyanis veszélyek a világban, és igenis létezik és komolyan kell venni a rajongói terrort" - árulta el a Borsnak Király Viktor, aki a műsorban egy friss sztorit is említett: barátnőjét, Anitát nemrég megfenyegették - az esetet még nehezebben viselte, mint amikor őt inzultálják.

"Egy-két ember nehezen emészti meg, hogy boldogok vagyunk, és ezért kitaláltak dolgokat, hogy megnehezítsék az életünket. Nemrég írtak Anitának, hogy nehogy eljöjjön velem egy koncertemre, mert baj lesz. Ekkor elgondolkoztunk, hogy talán jobb, ha otthon marad, de végül úgy döntöttünk, nem fogunk félelemben élni, szembenézünk bármivel, bárkivel" - mesélte a lapnak.

"Szerződésben kötöttem ki mindig is, hogy a koncertjeimen a színpad mellett és az ajtónál is legyen egy-egy biztonsági őr. Ha fenyegető üzeneteket kapok, akkor pedig odafigyelek, hogy kettővel több biztonsági ember legyen a környéken. Anita, ha velem tart, én vigyázok rá, ha színpadon vagyok, akkor pedig a magyar kick-box bajnok barátom, aki egyben a sofőröm is" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: Király Viktor

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 04. 15:34, kedd | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 04. 13:08, kedd | Bulvár

Ernest Hemingway kiadott művei hemzsegnek a "hibáktól"

Ernest Hemingway kiadott művei tele vannak pontatlanságokkal, amelyekért elődlegesen a szerkesztők és a betűszedők a felelősek - állítja egy szakértő.

2020. Augusztus 04. 11:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Lazac, saláta körettel - VIDEÓ

Bede Robi ebben a műsorban egy illusztris vendéget kap, aki nem más, mint Varga Feri! Hogy mi ennek az apropója a videóból kiderül!

2020. Augusztus 04. 08:01, kedd | Bulvár

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny, a nemzetközi koronavírus-járvány miatt ugyanis a Miss World jogtulajdonosa 2021-re halasztja a szépségverseny világdöntőjét.