Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 14. 06:58, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megfenyegette, majd hasba lőtte a sofőrt

Megfenyegette, majd hasba lőtte a sofőrt

Hasba lőttek egy dohányszállítót. A 22 éves sofőrt nem sokkal dél előtt támadta meg egy ötven év körüli férfi a XIV. kerület egyik panelnegyedében. A BRFK tájékoztatása szerint az elkövető az egyik üzlet előtt rakodó fiatalember m

A tettes ezután zsákmány nélkül futva menekült el a helyszínről, a súlyosan sérült 22 éves férfit az Állami Egészségügyi Központba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.