Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Március 20. 16:20, szerda | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Megfertőződtek a sztárok

Megfertőződtek a sztárok

Úgy tűnik, kis hazánkban vírusként terjed a golf láz, aminek legújabb áldozata Köböl Anita, a TV2 Egészségmánia című műsorának házigazdája.

Úgy tűnik, kis hazánkban vírusként terjed a golf láz, aminek legújabb áldozata KöbölAnita, a TV2 Egészségmánia című műsorának házigazdája. Anitát egyik ismerőse, GálZoltán csábította el a HÍD Indoor Golf Sztár Versenysorozat első állomására.- Alapvetően minden sportra nyitott vagyok, bár a golfhoz még nem volt szerencsémkorábban. - árulta el a csinos műsorvezető.

Legnagyobb meglepetésére nem Ő volt az egyetlen aznap, aki ütőt ragadott, hiszen aSárkány Centerben megrendezett eseményen versenybe szállt többek között PalcsóTamás, Fekete Dávid, Lui Bűvész, Hajdú Steve, Kefír, Hajdú B. István, Csordás Tibivalamint Somogyi András is.

- Kicsit furcsán éreztem magam, hiszen ahogy beléptem minden szempár rám
szegeződött. Gondolom csak az lehetett az oka, hogy az amatőr celebek között én voltamaz egyedüli nő! - mosolygott sejtelmesen az egykori szépség királynő. – a profik közöttott volt Csomor Csilla, akitől nagyon sokat ellestem és így felbátorodva kezdtem neki ajátéknak.

Természetesen nem maradtak magukra sztárjaink a golf pályán, hiszen a szervezőkegész napos golfoktatást biztosítottak a sporttal még csak kacérkodó, de annál lelkesebbindulóknak.- A Dal című Eurovíziós selejtező rengeteg feszültséggel járt, ezért nagyon jó volt, hogyitt egy kicsit másra kellett összpontosítanom. Elárulok egy titkot! Arra gondoltam, ahogykezembe vettem az ütőt, hogy én vagyok a golf labda, és repülök egészen Malmőig. –ábrándozott Palcsó Tomi.Ez a vágya sajnos nem teljesült Tominak, de a versenyen kimagaslóan teljesített.

Nemcsak a golflabdák, hanem a poénok is röpködtek aznap, hiszen Hajdú
Steve és Somogyi András gondoskodott a jókedvről. Amikor azonban a verseny
olyan szakaszához érkeztek, ahol már tétje is volt az ütéseknek, mindannyian
megkomolyodtak, hiszen a verseny Siklós legújabb négycsillagos szállodájának 3 napospihenéséért folyt.- Megmondom őszintén, nagyon örülnék egy kis wellnessnek, ezért mindenképpvissza fogok jönni a többi fordulóra is. A TV-n keresztül unalmasnak tűnt, de így, hogykipróbálhattam élőben is, már teljesen más véleményen vagyok. Összességében nagyonjól éreztem magam ezen a napon, az pedig különösen nagy öröm a számomra, hogyerősíthettem a golfozó nők táborát– vallotta be Köböl Anita.

Csordás Tibi a Hotel Castello csapatát erősítette.- Köztudottan szeretem a labdajátékokat, sőt a golf kifejezetten közel áll hozzám.Egy mondattal tudnám buzdítani mindazokat, akik még nem próbálták ki ezt asportágat: - A golf olyan, mint a szex, az is élvezi, aki nem profi benne. – nevetett azénekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára