Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. Július 21. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megfiatalodott Douglasné

Megfiatalodott Douglasné

Élete legkeményebb évén van túl Catherine Zeta-Jones, ami egy kis nyomot sem hagyott a külsején - köszönhetően az orvostudománynak.

Tavasszal átesett egy lelki nagy generálon Catherine Zeta-Jones, miután beleroppant férje, Michael Douglas rák elleni küzdelmébe. Azt követően pedig, hogy belül felfrissült, kívülről is felújíttatta magát. Legalábbis a róla készült legfrissebb fotók erről árulkodnak. A walesi színésznő és családja jelenleg Franciaország déli részén nyaral, de a ráncait nem vitte magával a kikapcsolódásra. Ez pedig nem a hanyag csomagolásának, hanem sokkal inkább a plasztikai sebészének köszönhető. A szeme és a szája körüli barázdák, melyek tavaly még a negyvenegy esztendős sztár arcán díszelegtek, nyom nélkül eltűntek. Ez a szakértők szerint egy alapos arcfeltöltés eredményeként jöhetett létre, vagy van egy Jótündér keresztanyja, aki a varázspálcájával és némi mágiával kisimította a pofiját. De ez utóbbira azért elég kevés az esély, még hogyha a sztárvilágban bármi előfordulhat, akkor is.

Címkék: douglas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.