Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2019. November 22. 15:29, péntek | Belföld

Meghalt a Davis Kupa csapatának gyúrója

Meghalt a Davis Kupa csapatának gyúrója

"Újabb szomorú hírt kell közölnünk a tenisz társadalommal"- írta honlapján a Magyar Tenisz Szövetség. Szerdán délután, 65 éves korában elhunyt Schober László, aki hosszú éveken keresztül segítette munkájával a hazai válogatottakat

"A Fed- és Davis Kupa csapatnak nem csak gyúrója, de lelke is volt sokáig és sok szép magyar sikerből kivette a részét. Súlyos balesete után is hallatlan akarattal és elszántsággal vetette bele magát a munkába. Miután már nem dolgozott a válogatottakkal, korábbi játékosok közül nagyon sokan jártak hozzá egészen pár héttel ezelőttig.

Mosolya, életvidámsága, akaratereje, fizikális nehézségei ellenére példaértékű lehet mindenkinek, akinek megadatott, hogy találkozzon vele.

Kisgyörgy Gergely és Noszály Sándor korábbi Davis Kupa válogatott játékosok eképpen búcsúzott tőle a Facebookon:

Drága Schobi!
Tegnap még megölelhettelek,ma már elengedted a földi szenvedést!
Köszi mindent,azt a sok évet a Davis kupa csapat mellett amit dolgoztál!Nem csak masszőr voltál mellettünk,hanem egy vicces barát akivel nagyokat lehetett nevetni.
Hiányozni fogsz!
A salak legyen könnyű neked!
Isten veled!

Drága Barátom! Talán én voltam az utolsó, aki látott itt e világon, de ott vagyunk veled az égben!!! A sors mostoha volt hozzad!! Elvesztetted a lábadat egy autó balesetben, de az erőssé tett, hogy nyugodt szívvel hagyd el e földi létet! Most mindenki sír és te mosolyogsz ránk. Tiszta szívű, nagyon jó ember voltál Csak a tested hagyott itt minket." - tette közzé a Szövetség.

Forrás: huntennis.hu

A legjobb győri barátjával, Csobay József fogász, fogműves mesterrel.

Emlékedet örökké őrizzük! Isten nyugosztaljon!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 05:16, csütörtök | Belföld

Életfogytiglanra súlyosították a nyéstai emberölés egyik vádlottjának büntetését

Súlyosabb fegyházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla a nyéstai emberölés vádlottjait, akik vascsővel vertek halálra egy idős asszonyt; az egyik vádlott életfogytiglani büntetést kapott

2020. Július 08. 18:00, szerda | Belföld

Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani

Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani - írta a koronavirus.gov.hu szerdán a honlapján.

2020. Július 08. 15:50, szerda | Belföld

Idős nőre támadt rá egy kutya Hernádkércsen

Idős nőre támadt rá egy nagytestű kutya Hernádkércsen. Az állat gazdájával szemben eljárás indult - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

2020. Július 08. 14:01, szerda | Belföld

Huszonkét hálókocsit szerez be a MÁV-Start

A vasúttársaság a szolgáltatásbővítés érdekében gyorsított, nyílt közbeszerzési eljárást írt ki 22 használt, légkondicionált hálókocsi beszerzésére, az ajánlatokat július 20-ig lehet beadni. A fejlesztést a vasúttársaság saj