Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2019. November 13. 06:15, szerda | Külföld

Meghalt a fiatal tornász miután leesett a felemáskorlátról

Meghalt a fiatal tornász miután leesett a felemáskorlátról

Meghalt egy 20 éves tornász az Egyesült Államokban, két nappal azt követően, hogy súlyos sérüléseket szenvedett, miután edzésen leesett a felemáskorlátról.

Melanie Coleman a Dél-Connectiucati Állami Egyetem (Southern Connecticut State University) tornászcsapatának harmadéves versenyzője még november 8-án péntekent szenvedett súlyos sérülést, miután az egyik edzésen egy rutingyakorlat során leesett a felemáskorlátról, számolnak be az esetről amerikai források.

Coleman helyszínen tartózkodó edzője azonnal megkezdte a sérült tornász ellátását, majd kórházba szállították, ahol két nappal később meghalt.

Mint azt Patrick Dilger, az egyetem szóvivője elmondta, Coleman elsődleges szere ugyan a gerenda volt, de rendszeresen versenyzett felemáskorláton is, azaz egyáltalán nem volt idegen számára a szer. A tragikusan végződő edzésen nem az egyetem csarnokában gyakorolt, hanem egy külső helyszínen (New Era Training Facility), amellyel 2003 óta szerződésben áll az egyetem, és elmondásuk szerint "a New Era mindig is megfelelt a legmagasabb biztonsági elvárásoknak".

A történeteket az egyetem és rendőrség is vizsgálja.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 17:04, csütörtök | Külföld

Magyar Kulturális Intézet nyílt Szöulban

Magyar Kulturális Intézetet nyitott meg Szöulban csütörtökön Szijjártó Péter. A külügyminiszter elmondta: 30 évvel ezelőtt új Európa született azzal, hogy a közép-európai országok visszanyerték szabadságukat.

2019. December 12. 12:02, csütörtök | Külföld

Biztonságosabb évet zárhat a légiközlekedés

A tavalyinál biztonságosabb évet zárhat a légiközlekedés, a balesetek és az áldozatok száma is jelentős csökkenést mutat

2019. December 12. 06:57, csütörtök | Külföld

Egy éven belül harmadszor is választhat Izrael

Az izraeli parlament szerda éjszaka megszavazta saját feloszlatását, majd csütörtök hajnalban jóváhagyta azt az indítványt, amely új parlamenti választás kiírását írja elő jövő év március másodikára.

2019. December 12. 05:00, csütörtök | Külföld

Közel 150 millió eurós támogatást nyújt Afrikának az embercsempészet felszámolására az unió

Az EU közel 150 millió eurós támogatást nyújt Észak-Afrikának az embercsempészet felszámolására, a kiszolgáltatottak védelmére és a helyi közösségek igényeinek kielégítésére - közölte az Európai Bizottság szerdán.