Városlista
2020. szeptember 19, szombat - Vilhelmina

Hírek

2019. November 13. 06:15, szerda | Külföld

Meghalt a fiatal tornász miután leesett a felemáskorlátról

Meghalt a fiatal tornász miután leesett a felemáskorlátról

Meghalt egy 20 éves tornász az Egyesült Államokban, két nappal azt követően, hogy súlyos sérüléseket szenvedett, miután edzésen leesett a felemáskorlátról.

Melanie Coleman a Dél-Connectiucati Állami Egyetem (Southern Connecticut State University) tornászcsapatának harmadéves versenyzője még november 8-án péntekent szenvedett súlyos sérülést, miután az egyik edzésen egy rutingyakorlat során leesett a felemáskorlátról, számolnak be az esetről amerikai források.

Coleman helyszínen tartózkodó edzője azonnal megkezdte a sérült tornász ellátását, majd kórházba szállították, ahol két nappal később meghalt.

Mint azt Patrick Dilger, az egyetem szóvivője elmondta, Coleman elsődleges szere ugyan a gerenda volt, de rendszeresen versenyzett felemáskorláton is, azaz egyáltalán nem volt idegen számára a szer. A tragikusan végződő edzésen nem az egyetem csarnokában gyakorolt, hanem egy külső helyszínen (New Era Training Facility), amellyel 2003 óta szerződésben áll az egyetem, és elmondásuk szerint "a New Era mindig is megfelelt a legmagasabb biztonsági elvárásoknak".

A történeteket az egyetem és rendőrség is vizsgálja.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 19. 13:07, szombat | Külföld

Olaszországban helyhatósági választásokat és népszavazást is tartanak

A baloldali kormánypártok és a jobboldali ellenzék hét tartományban és több mint ezer önkormányzatban méri össze erejét a járványhelyzet miatt két napon át, vasárnap és hétfőn zajló helyhatósági választáson,

2020. Szeptember 19. 11:03, szombat | Külföld

A világban csaknem 30,4 millió a fertőzöttek száma

Már 30 397 759 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 950 493, a gyógyultaké pedig 20 681 095 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli összesítése szerint.

2020. Szeptember 19. 08:00, szombat | Külföld

az uniós bizottság új szuperszámítógépes rendeletre tett javaslatot

Az Európai Bizottság egy európai, nagy teljesítményű számítástechnikai közös vállalkozásról szóló új rendeletre tett javaslatot annak érdekében,

2020. Szeptember 19. 05:00, szombat | Külföld

Újabb megállapodást kötött oltóanyaggyártó cégekkel az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság pénteken újabb megállapodást kötött a Sanofi-GSK gyógyszercégekkel, 300 millió adag, hatékonynak ígérkező, koronavírus elleni oltóanyag felvásárlására.