Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2018. Január 24. 06:30, szerda | Külföld

Meghalt a svédasztalos vacsora utána a magyar turista

Meghalt a svédasztalos vacsora utána a magyar turista

Egy svédasztalos vacsora után egy ötfős magyar baráti társaság mindegyik tagja rosszul lett Thaiföldön, a csoport egyik tagja pedig a kórházba szállítás után meghalt.- írja a Bors.

A társaság egy luxus, négycsillagos hotelben szállt meg Pattayán. A hotelben elfogyasztott vacsora után mindannyian nagyon rosszul lettek. Egyiküket többször kellett újraéleszteni, a bangkoki nemzetközi kór­házba szállították, ahol meghalt.

A halál oka fel­tehetően ételmérgezés vagy étel­allergia miatt bekövetkezett szívleállás, mondta el a Borsnak a Külgazdasági és Külügyminisztérium Sajtó Főosztálya. Arra a boncolási jegyzőkönyv fog végső választ adni, hogy pontosan mi okozta a magyar turista halálát.

Közben kiderült, hogy más magyarok is megszálltak a szállodában, és sokan közülük szintén megbetegedtek a péntek esti vacsora után.

Forrás: index.hu

Fotó: Paula Bronstein / Getty Images Hungary

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 06:00, kedd | Külföld

Tovább erősödik a spanyol turizmus a koronavírus-járvány után

Tovább erősödik a spanyol turizmus a koronavírus-járvány után; az idén májusban ötször annyi külföldi turista utazott a dél-európai országba, mint tavaly ugyanebben a hónapban

2022. Július 05. 05:00, kedd | Külföld

Gyakoribbá válhatnak az olaszországihoz hasonló jégcsuszamlások

Valószínű, hogy a Föld melegedésével gyakoribbakká válnak az olyan események, mint a vasárnapi észak-olaszországi jégcsuszamlás - állapították meg tudósok.

2022. Július 04. 17:06, hétfő | Külföld

Megduplázódott koronavírusosok száma Romániában

Egy hét alatt csaknem kétszeresére emelkedett Romániában a koronavírussal újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma, az egészségügyi miniszter szerint pedig még legalább egy hónapig további emelkedésére lehet számítani.

2022. Július 04. 12:06, hétfő | Külföld

A fertőzöttek száma több mint 549,1 millió, a halálos áldozatoké 6,339 millió a világon

A világon 549 156 876 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma pedig 6 339 072 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfő reggeli adatai alapján.