Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 14. 13:42, csütörtök | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Meghalt a diáklány, akit elütött a kisvonat

Meghalt a diáklány, akit elütött a kisvonat

Hétfő este meghalt az a 19 éves lány, akit tavaly júniusban a városnéző kisvonat ütött el Újszegeden - írja a delmagyar.hu. A fiatal lány a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hét hónapig kómában volt és maradandó k

A szegedi rendőrkapitányság már lezárta a nyomozást, elküldte az ügyészségre a vádemelési javaslatot. A gyanú szerint a kisvonat vezetője nem adott elsőbbséget a zebrán, szabályosan közlekedő lánynak és elütötte.

Maradandó fogyatékosságot okozó közlekedési baleset gondatlan elkövetésének vétségével gyanúsítják a férfit, ezért 3 év börtön is kiszabható. A lány halála miatt az ügyészség a nyomozás folytatását rendeli el, a rendőrségnek ki kell egészítenie a szakértői véleményt. Ebben a helyzetben a vádlottat már 5 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja a bíróság.

delmagyar.hu, Független Hírügynökség 


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.