Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2010. Január 04. 13:50, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghalt a fiatal rocksztár

Meghalt a fiatal rocksztár

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a modern rock egyik legkiemelkedőbb alakja, az Avenged Sevenfold dobosa, Jimmy Sullivan. Rosszul végződött az előző év a rock rajongók számára, miután a rendkívül sikeres Avenged Sevenfold dobosa meghalt. A mi

Élettelen testére csak reggel talált rá felesége, Leana Silver. A kiérkező mentőknek már esélyük sem volt segíteni a fiatal zenészen. A The Rev becenévre hallgató rocker tragikus halálát valamilyen rejtélyes szervi rendellenesség okozta, amit a család nem akart megnevezni. De az biztos, hogy a szóbeszédekkel ellentétben nem drog vagy alkohol okozta a vesztét.

Sullivan kitaposta a sztárzenészek ranglétráját, és egy gimis hobbi bandából a modern rock egyik legismertebb csapatának lett a tagja. Az Avenged Sevenfolddal több arany- és platinalemezt is készített, a Bat Country című daluk pedig rekordot döntött az MTV játszási listáján. Emellett Rev gyakran vendégszerepelt kortárs együttesek - mint a Nicole Richie vőlegénye által vezetett Good Charlotte - korongjain is.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?