Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Március 29. 14:08, hétfő | Bulvár
Forrás: Story online

Meghalt a legendás díva

Meghalt a legendás díva

Kilencvenhat éves korában örökre lehunyta szemét June Havoc színésznő, akinek életét A lovakat lelövik, ugye? című filmben dolgozták fel.

Lindsay és Paris többször lenyilatkozták, hogy ők már mindent átéltek, és rettenetesen megedződtek az évek során. June Havoc sorsától azonban valószínűleg egy sarokban zokognának. A színésznőt ugyanis már kisgyerekként arra kényszerítette az anyja, hogy Broadway musicalekben és némafilmekben szerepeljen. Így nyolc esztendősen már elmondhatta magáról, hogy több mint ezer dollárt keresett, de iskolában még egy percet sem töltött. Azonban hamar megunta, hogy ő a családfenntartó, és tizenhárom évesen megszökött szerelmével, Bobby Reedel. Majd a fiút elhagyta egy táncmaraton szervezőért, akivel csak úgy tudtak megélni, ha June is beállt a versenyzők közé. Később azonban visszatért eredeti "szakmájához", és az egyik legnagyobb hollywoodi díva lett. Olyan filmekben szerepelt például, mint az Úri becsületszó, amelyben Gregory Peck volt a partnere. A tévében pedig a General Hospitalban láthatták sokáig. Majd táncos korszakának emlékeiből megírta és megrendezte a Marathon 33 nevű színdarabot, amiből később A lovakat lelövik, ugye? című mozis gyöngyszem készült.

Élete utolsó éveit már inkább visszavonultan töltötte, és a nővére élettörténetének jogaiért harcolt a bíróságon. Louise ugyanis szintén szörnyű dolgokat élt át sztriptíz táncosnőként, de a sorsából készült Gypsy című musical bevételeiből semmit sem kapott. Ezt pedig képtelen volt feldolgozni, így megkeseredve távozott közölünk vasárnap reggel.  

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.