Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. Január 15. 07:31, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghalt a tragikus sorsú énekes

Meghalt a tragikus sorsú énekes

A lebénult lábai nem tudták visszatartani a színpadtól az r'n'b egyik legnagyobb csillagát, Teddy Pendergrasst, de a ráknak sikerült legyőznie. Talán a hetvenes években fért meg utoljára sikeresen annyi zenei stílus, mint mostanság - így r

Ekkoriban tűnt fel az r'n'b egyik legnagyobb csillaga Teddy Pendergrass, akinek a hangjától a nőkről lecsúszott a bugyi, és rengeteg gyerek fogant ő dalaira. Olyan máig ismert slágereket köszönhetünk neki, mint az I Don't Love You Anymore, a Blue Notes tagjaként előadott If You Don't Know Me by Now.

Ennek a fantasztikusan induló karriernek csaknem véget vetett egy szörnyű autóbaleset 1982-ben, aminek következtében Teddy kerekesszékbe került. A legendás énekest azonban nem gátolta meg a folytatásban, hogy deréktól lefelé megbénult. Legnagyobb számait ezután írta, és a közönsége még hálásabb volt neki a koncerteken.

A betegségek azonban a későbbiekben sem kerülték el, és nemrég vastagbél rákja miatt kellett megműteni. A legyengült szervezete azonban nem tudott megfelelően rehabilitálódni, és az operáció utáni komplikációkba belehalt ötvenkilenc évesen. Családja és imádói mellet, az a rengeteg zenész - KanYe Westtől Patti Labelle-ig - gyászolja, akik feldolgozták szerzeményeit az évtizedek során.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.

2020. Május 23. 08:06, szombat | Bulvár

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Nagysikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.

2020. Május 22. 16:04, péntek | Bulvár

Elaludt betörés közben

A gyanúsított betört egy berettyóújfalui családi házba, azonban kutatás közben álomba szenderült az egyik szobában.

2020. Május 22. 08:02, péntek | Bulvár

Flo Rida-val augusztus végén lesz az idei EFOTT

Augusztus végén lesz az idei EFOTT, az előzetesen bejelentett Flo Rida már elfogadta az új időpontra történő meghívást és a hazai együttesek többsége is szerepelni fog a programban