Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2020. Március 26. 09:10, csütörtök | Belföld

Meghosszabbította a MÁV a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését

Meghosszabbította a MÁV a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését

A MÁV-START közleményben tudatta, hogy a járványügyi helyzet miatt, amennyiben az utas lemondja a külföldi utazását, kezelési költség nélkül visszatérítik az április 30-ig érvényes nemzetközi jegyek árát.

A közleményben tájékoztatnak, hogy a nemzetközi menetjegyek továbbra is megválthatók azokra a vonatokra, amelyek közlekedésében nincs ismert korlátozás. A MÁV viszont a koronavírus-járvány miatt meghosszabbította a nemzetközi menetjegyek és helybiztosítások árának visszatérítését.

A visszatérítési kérelmeket személyesen a pénztárakban és elektronikusan is el lehet intézni; előbbi esetben 50 ezer forintig azonnali visszatérítést kérhet az utas, akár készpénzzel, akár bankkártyával fizetett.

Ha a jegyek ára meghaladja az 50 ezer forintot, akkor a visszatérítést egy formanyomtatányon keresztül lehet kérni, amely elérhető a fenti linken keresztül is.

Forrás: origo.hu

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Címkék: koronavírus, MÁV, vasút

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 17:40, csütörtök | Belföld

Határozatlan időre meghosszabbítják a koronavírus miatti kijárási korlátozást

Határozatlan időre meghosszabbítja a kormány a koronavírus-járvány miatt két hete elrendelt kijárási korlátozást - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Facebook-oldalán.

2020. Április 09. 15:09, csütörtök | Belföld

Idén csak az írásbeli érettségi vizsgákat tartanák meg

Az oktatási akciócsoport javaslata szerint - mondta a köznevelési államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

2020. Április 09. 12:01, csütörtök | Belföld

Elmarad az ünnepi vásárlások értéke a korábbiakétól

Visszafogottabbak a húsvéti beszerzések a koronavírus-járvány miatt, az ünnepi vásárlások értéke elmarad a korábbi években tapasztalttól - mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI megkeresésére.

2020. Április 09. 11:57, csütörtök | Belföld

Gyógyultan távozott egy koronavírus-fertőzött kislány a kórházból

Csak a kontroll vizsgálatokra kell majd visszamennie a kórházban.