Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Május 28. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megint elvonón a fantasztikus torkú énekesnő

Megint elvonón a fantasztikus torkú énekesnő

Amy Winehouse-nak megint meggyűlt a baja az alkohollal, ezért bejelentkezett egy klinikára, miután még jól felöntött a garatra utoljára.

Ha lenne az elvonókon törzskártya, akkor Amy Winehouse most ismét sok bónuszponttal gazdagodott volna. Az énekesnő szerdán megint bevonult egy klinikára, miután az apja meggyőzte, hogy visszaeső alkoholista. Eme szenvedélyén pedig csak orvosi segítséggel tud felülkerekedni. Bár úgy is csak ideig-óráig.

De még mielőtt beköltözött volna legnagyobb slágere címadó helyére, még utoljára alaposan megnedvesítette aranyat érő torkát kedvenc italával. Ám a vodka megtette hatását, és útban a klinika felé rosszul lett, így berohant a legközelebbi fodrászszalon mosdójába, és alaposan összerondította a helyet. Majd átsétált a szemközti közértbe, és vett egy kis üveges utánpótlást, és a csavaros kifli nyakát helyben eltekerve, le is húzta a tartalmát. Nagy megrökönyödést kiváltva az eladóból. Ezek után pedig boldogan kezdte meg élete sokadik rehab programját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.