Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2019. Március 04. 17:02, hétfő | Külföld

Megjelent Jézus az égbolton

Megjelent Jézus az égbolton

Egy olasz férfi különös égi jelenséget örökített meg: olyan, mintha Jézus alakja jelent volna meg az égbolton, Olaszországban.

Elképesztően sokan osztották már meg az olasz Alfredo Lo Brutto közösségi oldalra feltöltött fotóját. A férfi Apropoli város tengerpartján sétálgatott, amikor felfigyelt a különös jelenségre: a nap és a felhők olyan alakzatot formáltak, mintha a kitárt karú Jézus lenne.

„Egyszerűen lenyűgözött a látvány. Nem szoktam gyakran posztolni a közösségi oldalra, de most azt éreztem, ezt meg kell mutatnom másoknak is. Annyira gyönyörű” – mesélte a férfi a Daily Mailnek.

Forrás: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 07:09, vasárnap | Külföld

Romániában meghaladta a 60 ezret az azonosított fertőzöttek száma

Romániában újabb 1350 embernél mutatták ki a koronavírust az utóbbi 24 órában, ezzel szombaton meghaladta a 60 ezret a járvány kezdete óta eddig beazonosított fertőzöttek száma.

2020. Augusztus 09. 05:00, vasárnap | Külföld

Több ember meghalt egy lakóháztűzben a csehországi Bohumínban

Tizenegy ember meghalt, amikor szombaton délután tűz ütött ki egy 13 emeletes lakóház legfelső részében a kelet-csehországi Bohumínban - jelentette a közszolgálati Cseh Hírtelevízió (CT24).

2020. Augusztus 08. 18:07, szombat | Külföld

Orosz vezérkar: rakétatámadásra atomcsapás lesz a válasz

Oroszország működésbe hozza nukleáris potenciálját egy területe ellen intézett rakétatámadás esetén

2020. Augusztus 08. 16:06, szombat | Külföld

Továbbra is ezer fölött a napi új fertőzöttek száma Németországban

Németországban immár harmadik napja regisztráltak ezernél több új koronavírus-fertőzöttet: az elmúlt 24 órában 1122-vel bővült a fertőzöttek, és tizenkettővel a halálos áldozatok száma