Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2019. Március 04. 17:02, hétfő | Külföld

Megjelent Jézus az égbolton

Megjelent Jézus az égbolton

Egy olasz férfi különös égi jelenséget örökített meg: olyan, mintha Jézus alakja jelent volna meg az égbolton, Olaszországban.

Elképesztően sokan osztották már meg az olasz Alfredo Lo Brutto közösségi oldalra feltöltött fotóját. A férfi Apropoli város tengerpartján sétálgatott, amikor felfigyelt a különös jelenségre: a nap és a felhők olyan alakzatot formáltak, mintha a kitárt karú Jézus lenne.

„Egyszerűen lenyűgözött a látvány. Nem szoktam gyakran posztolni a közösségi oldalra, de most azt éreztem, ezt meg kell mutatnom másoknak is. Annyira gyönyörű” – mesélte a férfi a Daily Mailnek.

Forrás: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 07:42, csütörtök | Külföld

Lezuhant egy tűzoltórepülő Ausztráliában, a személyzet meghalt

Lezuhant egy tűzoltó-repülőgép csütörtökön az Ausztrália délkeleti részén fekvő Új-Dél-Wales államban, a személyzet mindhárom tagja meghalt - közölték a katasztrófavédelmi szolgálatok.

2020. Január 23. 07:26, csütörtök | Külföld

Johnson: Átléptük a Brexit célvonalát

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint az Egyesült Királyság átlépte a Brexit célvonalát, miután a parlament elfogadta a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodás törvénytervezetét.

2020. Január 23. 07:04, csütörtök | Külföld

Ausztrál őslakosok több ezer éves akvakultúrájának újabb részei tárultak fel a tűzvész nyomán

Az ausztrál őslakosok által több ezer éve épített csatornarendszer újabb részei tárultak fel Victoria államban, ahol a sűrű növényzet a bozóttüzek martalékává vált.

2020. Január 23. 06:54, csütörtök | Külföld

Nyolc embert ítéltek el terrorizmus vádjával Koszovóban

Terrorista cselekedet előkészítése és Koszovó stabilitásának aláásása miatt nyolc embert ítélt kettőtől 12 évig tartó börtönbüntetésre a pristinai bíróság szerdán