Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. November 12. 04:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Megjelent Sting új albuma

Megjelent Sting új albuma

Tizenhárom új dallal, közte a Petrol Head és az 50.000 cíművel megjelent Sting 57th&9th című új albuma pénteken.

Sting ismét korábbi zenészeivel dolgozott, például a gitáros Dominic Millerrel és a dobos Vinnie Colaiutával, s az új albummal újra megmutatja különleges zenei sokoldalúságát és zeneszerzői tehetségét - közölte a forgalmazó Universal Music Hanglemezkiadó Kft. pénteken az MTI-vel.

"Minden nagyon spontánul és gyorsan történt. Mindig azt a gondolatot tartom szem előtt, hogy meglepjem magamat és az embereket, akikkel együtt dolgozom, és természetesen a hallgatókat is. Az egész lemez az útkeresésről, egyfajta utazásról szól. Ahogy az embert magával rántja az ismeretlen. Úgy gondoljuk, hogy olyan albumot adunk a hallgatóknak, amely energikus és hangos, de ugyanakkor átgondolt is egyben" - idézi a közlemény a tizenhatszoros Grammy-díjas szerző szavait.

Címkék: album, sting, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.