Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. December 05. 13:26, csütörtök | Helyi

Cikkünket frissítettük! Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában

Cikkünket frissítettük! Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint 2019. december 5-én 12 óra körül az egyik győri intézményben késelés történt. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, és megkezdték a helyszíni szemlét.

A rendőrség a késelést sajtóközleményben erősítette meg, azt írták, a feltételezett elkövetőt elfogták, a sértettet, vagyis a tanárt kórházba vitték. Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja az Indexnek azt mondta, nagyon sajnálják, megrendüléssel értesültek a történtekről.

"Mindent megteszünk a diákok és kollégák érdekében, hogy ez az ügy tisztázásra kerüljön. A rendőrség is vizsgálódik, mi pedig pszichológus és más segítők közreműködésével igyekszünk segíteni."

A Jedlik Ányos Középiskola igazgatója nem kívánt nyilatkozni, ugyanakkor úgy tudjuk, nagy a felfordulás az intézményben.

Tavaly februárban is történt egy országos visszhangot kiváltó tragikus támadás Győrben. Akkor az E.On győri igazgatóhelyettesét késelte meg egy munkatársa. Az áldozat megpróbálta megakadályozni, hogy a feldúlt dolgozó rátörjön az igazgatóra, a támadó ekkor rántott kést és szúrta meg nyolcszor az igazgatóhelyettest, aki másnap belehalt sérüléseibe. A támadó ezután kiugrott az ablakon.

Friss információk:

Valószínű rossz jegy miatt szúrhatta meg a diák a fizikatanárát.

Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője lapunkat úgy tájékoztatta, hogy a nőt helyszíni ellátás után stabil állapotban vitték kórházba, nem volt közvetlen életveszélyben. AZ MTI a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháztól úgy tudja, a tanárnőt több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, jelenleg megfigyelés alatt van. Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell.

Forrás: police.hu; index.hu

Címkék: győr, késelés

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 26. 09:21, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 27-től

2020. Január 26. 09:18, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2020. Január 25. 07:35, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - Péntek, szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2020. Január 24. 15:19, péntek | Helyi

Győri pedofil zsarolt egy tizenegy éves kislányt

Egy közösségi oldalon ismerkedtek meg néhány hónapja, ahol meztelen képeket kért a 11 éves kislánytól, majd további fotókért zsarolta.