Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2019. December 05. 13:26, csütörtök | Helyi

Cikkünket frissítettük! Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában

Cikkünket frissítettük! Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint 2019. december 5-én 12 óra körül az egyik győri intézményben késelés történt. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, és megkezdték a helyszíni szemlét.

A rendőrség a késelést sajtóközleményben erősítette meg, azt írták, a feltételezett elkövetőt elfogták, a sértettet, vagyis a tanárt kórházba vitték. Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja az Indexnek azt mondta, nagyon sajnálják, megrendüléssel értesültek a történtekről.

"Mindent megteszünk a diákok és kollégák érdekében, hogy ez az ügy tisztázásra kerüljön. A rendőrség is vizsgálódik, mi pedig pszichológus és más segítők közreműködésével igyekszünk segíteni."

A Jedlik Ányos Középiskola igazgatója nem kívánt nyilatkozni, ugyanakkor úgy tudjuk, nagy a felfordulás az intézményben.

Tavaly februárban is történt egy országos visszhangot kiváltó tragikus támadás Győrben. Akkor az E.On győri igazgatóhelyettesét késelte meg egy munkatársa. Az áldozat megpróbálta megakadályozni, hogy a feldúlt dolgozó rátörjön az igazgatóra, a támadó ekkor rántott kést és szúrta meg nyolcszor az igazgatóhelyettest, aki másnap belehalt sérüléseibe. A támadó ezután kiugrott az ablakon.

Friss információk:

Valószínű rossz jegy miatt szúrhatta meg a diák a fizikatanárát.

Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője lapunkat úgy tájékoztatta, hogy a nőt helyszíni ellátás után stabil állapotban vitték kórházba, nem volt közvetlen életveszélyben. AZ MTI a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháztól úgy tudja, a tanárnőt több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, jelenleg megfigyelés alatt van. Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell.

Forrás: police.hu; index.hu

Címkék: győr, késelés

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.