Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 05. 06:36, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megkéselték, majd autóbalesetet szenvedett

Megkéselték, majd autóbalesetet szenvedett

Késsel megszúrt férfi szenvedett autóbalesetet a hétvégén Zala megyében - értesült a HavariaPress. A sérültet életveszélyes állapotban szállították kórházba, késelőjét őrizetbe vették.

A rendőrségre vasárnapra virradó éjszaka jelentették be, hogy Zalaboldogfa és Hatháza között egy Opel az árokba csúszott, a bent ülő férfinak pedig életveszélyes szúrt sérülése van. Az ügyben indított nyomozás kiderítette, hogy a középkorú zalaegerszegi férfi előzőleg egy zalaboldogfai férfival és annak élettársával italozott a pár házában, amikor a házigazda rátámadt és egy konyhakéssel megszúrta. A megsérült férfi ezután kocsijával hazaindult, ám állapota miatt nem tudta az úton tartani a kocsiját, és az árokba hajtott. A zalaboldogfai férfit a rendőrök elfogták és őrizetbe vették, ellene életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.