Városlista
2019. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2010. Január 05. 06:36, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megkéselték, majd autóbalesetet szenvedett

Megkéselték, majd autóbalesetet szenvedett

Késsel megszúrt férfi szenvedett autóbalesetet a hétvégén Zala megyében - értesült a HavariaPress. A sérültet életveszélyes állapotban szállították kórházba, késelőjét őrizetbe vették.

A rendőrségre vasárnapra virradó éjszaka jelentették be, hogy Zalaboldogfa és Hatháza között egy Opel az árokba csúszott, a bent ülő férfinak pedig életveszélyes szúrt sérülése van. Az ügyben indított nyomozás kiderítette, hogy a középkorú zalaegerszegi férfi előzőleg egy zalaboldogfai férfival és annak élettársával italozott a pár házában, amikor a házigazda rátámadt és egy konyhakéssel megszúrta. A megsérült férfi ezután kocsijával hazaindult, ám állapota miatt nem tudta az úton tartani a kocsiját, és az árokba hajtott. A zalaboldogfai férfit a rendőrök elfogták és őrizetbe vették, ellene életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:49, csütörtök | Kék hírek

Közös életet ígért, milliókat csalt ki a nő

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak.

2019. Október 17. 05:01, csütörtök | Kék hírek

Alvó fiút rúgott fejbe egy gyermekfelügyelő Nagykanizsán

Garázdaság miatt emeltek vádat egy gyermekfelügyelő ellen, aki a nagykanizsai javítóintézetben fejbe rúgott egy alvó fiút, kollégája figyelmeztetésére pedig törni-zúzni kezdett.

2019. Október 16. 13:39, szerda | Kék hírek

Iskolában okozott bombariadót egy 17 éves fiú Salgótarjánban

Pár napon belül elfogták a salgótarjáni rendőrök azt a fiút, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül bomba robban.

2019. Október 15. 10:09, kedd | Kék hírek

Halálos vasúti baleset történt Nagymarosnál

Vonattal ütközött egy személyautó kedden Nagymaros külterületén egy vasúti átjáróban, a kocsi vezetője a helyszínen meghalt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.