Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Május 25. 07:41, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Megkezdte a felkészülést a Kemény-csapat

Megkezdte a felkészülést a Kemény-csapat

Kemény Dénes 15 játékossal kezdte meg a felkészülést a júliusi világbajnokságra. A négy légiós később csatlakozik a kerethez. Részt vett viszont a válogatott első edzésén Kis Gábor is. Az Eger centere porckorong-sérvvel küzd, ezért

Kis Gábor játékára is számít Kemény Dénes a júliusi sanghaji olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Az egy hónapja hátsérüléssel küzdő játékos fájdalmai ellenére a bajnoki döntő mérkőzésein is gólokat tudott szerezni. A porckorongsérv műtétje elkerülhetetlen, a beavatkozás időpontja még kérdéses. „Engem is meglepett a meghívása, de ettől függetlenül örülök neki, és megtiszteltetésnek veszem, hogy itt lehetek. Elég bonyolult volt az elmúlt másfél-két hetem, vagy egy hónapom, mióta volt ez a sérülés, sok minden megváltozott az életemben. Még nem tudok száz százalékot mondani, hogy mire lehet számítani a jövőmmel kapcsolatban és a válogatott jövőjével, hogy részese leszek-e. Szerdán lesz egy orvosi kivizsgálás, és akkor fogjuk megtudni, hogy mire lehet számítani” – nyilatkozta Kis Gábor olimpiai bajnok.

A vébé felkészülést a kapitány tizenöt játékossal kezdte meg, a légiósok - Kásás Tamás, Madaras Norbert, Varga Dániel és Dénes később csatlakozik majd a csapathoz.

Kemény Dénes úgy tervezi, hogy a július eleji margitszigeti Vodafone-kupán már a világbajnokságra utazó 13-as kerettel szerepel majd. (da)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.