Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2013. Szeptember 04. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ma.hu

Megkínozta, megölte és megfőzte a férjét

Megkínozta, megölte és megfőzte a férjét

Droggal kábította el az áldozatát.

Kegyetlen módon vetett véget férje életének egy nő Kínában, miután megelégelte, hogy a férfi akkor is erőszakoskodik vele, amikor ő nem akarja, sőt, a lányát is rendszeresen molesztálta.

Besétált a rendőrségre és közölte a nő, hogy megölte a férjét, de előtte kegyetlenül megkínozta - számolt be a Daily Mirror című lap. A kínai asszony azt mondta, hogy második férje rendszeresen molesztálta őt az akarata ellenére is, és kikezdett az előző férjétől született lányával, ezt elégelte meg és emiatt forralt szörnyű tervet.

No meg egy fazék vizet a kuktában, amivel három napon keresztül újra meg újra megkínozta a férfit, áldozata pedig azért nem tudott védekezni, mert a nő előzőleg bedrogozta őt. A három nap alatt többször durván meg is verte a férfit, majd amikor az belehalt a kínzásokba és a sérülésekbe, az asszony egy fűrésszel feldarabolta a testét és immár kisebb részekben tette fel főni, hogy eltüntesse a nyomokat. Az Anhui News című, kínai kormány által támogatott hírportál arra nem tért ki, hogy utána a főtt hússal a nő mit csinált, és az ügyben nyomozást kezdett Lu'an City rendőrsége is elzárkózott a további részletek közlésétől.

A nő a bevallása szerint azért ment el a rendőrségre és vallotta be a korábban elkövetett gyilkosságot, mert a bűncselekmény miatt folyamatos lelki teher nehezedett rá és 6 kilót fogyott.

Címkék: kína, színes

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 07. 07:10, kedd | Bulvár

Karanténkommentátorokat keres az M2 Petőfi TV és az M4 Sport

Karanténkommentátor kerestetik címmel adott ki közös felhívást hétköznapi helyzetek kommentálására az M2 Petőfi TV és az M4 Sport:

2020. Április 06. 14:02, hétfő | Bulvár

A Mulant júliusban, a Fekete özvegyet novemberben küldené a mozikba a Disney

A Walt Disney stúdió a hétvégén bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti átütemezett filmbemutatói közül a Mulant júliusban, a Fekete özvegy című képregényfilmet pedig novemberben kezdi forgalmazni a mozikban.

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.