Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Február 10. 13:42, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megmenthette volna férjét?

Megmenthette volna férjét?

Őrizetbe vették a rendőrök annak a férfinak a feleségét, akit még hétfőn este találtak holtan Berettyóújfaluban - értesült a HavariaPress. A nyomozók azt gyanítják a fiatalasszonyról, hogy elmulasztott segítséget nyújtani férjének,

A Hajdú-Bihar megyei településről még hétfő este jelentették be a helyi rendőrségre, hogy eszméletlenül fekszik egy férfi a saját lakásában. Amire a járőrök a lakásba értek, a férfit már holtan találták, ugyanakkor a lakásban tartózkodott az elhunyt felesége is, sokkos állapotban. A 31 éves férfi halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok, de a helyszíni adatok arra utaltak, hogy a szerencsétlenség súlyosságában közrejátszott, hogy a felesége nem nyújtott segítséget neki. Ez alapján a rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben, melyben gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették az asszonyt. A történtek körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség több szakértőt is bevont az eljárás lefolytatásába.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.