Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Január 19. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Megmutatta kisfiát Elton

Megmutatta kisfiát Elton

Alig háromhetesen máris megvan az első címlapfotója Elton John és David Furnish kisfiának, Zachary-nek.

Karácsonykor beteljesedett Elton John és férje, David Furnish legnagyobb vágya - szülők lettek. A kis Zachary Jackson Levonnak egy béranya adott életet, de azt még mindig nem tudni, hogy páros tagjai közül ki a biológiai apa. A titkot Zac első, az OK! magazinban megjelent képeiből sem lehet kideríteni, mivel egyelőre egyikükre sem hasonlít a tündéri pici. Az viszont biztos, hogy Elton már a születésekor felfedezett némi hasonlóságot maga és fia között. Zachary ugyanis olyan erővel jött a világra, mint egy rakéta, ami szerinte az ő Rocket Man című dalát idézi. A legendás énekes emellett azt is elárulta az újságnak, hogy továbbra is dolgoznak azon, hogy Zachary testvéreket kapjon. Ugyanis Daviddel nem adták fel azon vágyukat, hogy örökbe fogadják az Ukrajnában megismert Levet és HIV-pozitív bátyját, Artyomot. Akiket egyelőre csak anyagilag tudnak támogatni, mert az ukrán törvények nem támogatják a meleg párokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.