Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Április 10. 07:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megmutatta kislányát az énekesnő

Megmutatta kislányát az énekesnő

Alig hét héttel a szülés után máris az egyik magazinban parádézik első gyermekével Christina Milian - de legalább a pici nagyon cuki.

Az utóbbi években még egy rigónak is több fizetett fellépése volt, mint Christina Miliannak, de szerencséjére most egy jelentős összeg állt a házhoz. Az énekesnő ugyanis a US Weekly-nek eladta hét hete született kislánya első fotóit. Az üzlettel pedig mindenki jól járt. Milian zsebét kitömték, a magazin eladásai meg jól megugranak, hiszen a kis Violet nagyon aranyos. Még úgy is, hogy egyelőre a papára, The-Dreamre hasonlít. Viszont később igazi bombázó lehet majd, ha örökölte anyu génjeit. Hiszen Milian ezalatt a pár hét alatt már leadott a felszedett húsz kilóból tizenkettőt.

 

A huszonnyolc éves Christina életében először boldog igazán. Elmondása szerint február végi szüléséig fogalma sem volt róla, mennyi örömöt tartogathat a sors még számára. Főleg miután Mariah Carey jelenlegi uracskája, Nick Cannon elég csúnyán megalázta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.