Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Május 08. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Megnősül a legenda

Megnősül a legenda

Megtette az első lépést harmadik lakodalma felé Paul McCartney, miután eljegyezte milliomos barátnőjét.

Nancy Shevell-nek négy év alatt sikerült visszaadnia Paul McCartney házasságba vetett hitét. Az ex-Beatle ugyanis nemrég eljegyezte barátnőjét, akivel a tizenhét esztendőnyi korkülönbség ellenére is tökéletesen kiegészítik egymást. Nancy-t Sir Paul öt gyermeke is imádja, és teljes mértékben támogatják a kapcsolatot. Így teljesen biztosnak tűnik, hogy hamarosan még egy gyűrű felkerül majd a csinos üzletasszony kis kacsójára. Bár az esküvő szó egyelőre nem hagyta el egyikőjük száját sem nagy társaságban.

Shevell-nek nagy feladattal kell majd megbirkóznia, ha Mrs. McCartney lesz belőle. Ugyanis fel kell nőnie a zenész élete szerelméhez, a rákban elhunyt Lindához. Illetve el kell felejtetnie a második elődjét, Heather Mills-t, akiről csak utólag derült ki, hogy több közös vonása van az Ördöggel, mint az emberiséggel. Bár az egykori modellre Nancy egyvalamiben biztosan nem fog hasonlítani - neki nem kell Mecca pénze, hiszen saját jogán is van mit a tejbe aprítania bőven. Ami már egy jó pont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.