Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Október 09. 11:43, vasárnap | Helyi sport
Forrás: ETO.HU

MEGNYERT MÉRKŐZÉS HAJRÁJÁBAN PONTVESZTÉS

MEGNYERT MÉRKŐZÉS HAJRÁJÁBAN PONTVESZTÉS

Az Árkád ETO női futsal csapata egy szinte végig kézben tartott mérkőzés hajrában hullajtott ponto(ka)t az újonc Göcsej ellen, úgy, hogy két gólos biztos előnyük volt 3 perccel a mérkőzés vége előtt.

A vendégek azonban kihasználták a győriek védekezési hibáit az utolsó percekben, és 3-3-ra egalizálták az eredményt.

A mérkőzés kezdete jól alakult az ETO számára, hiszen Dikanová használta ki a Göcsej utolsó emberének tanácstalanságát és megszerezte a vezetést a 4. percben (1-0). Jobbára a hazaiak támadtak többet, azonban minkét csapat rengeteg hibával játszott, ezért az első játékrészben nem sok helyzet volt, illetve amikor kellett a győri kapus Bocsárdi Eszter és kollégája a vendégeknél Kiss Emilia jó dolgozott.

A szünet után az ETO elkezdett pontosabb támadásokat vezetni, aminek meg is lett az eredménye, Beke Adrienn a 24. percben kettőre növelte a győri előnyt (2-0), Ekkor úgy tűnt, sima ETO győzelem fog születni. Tovább játszott az ETO, sorra alakította ki helyzeteit, de a támadóinak lövéseit Kiss védte, illetve András Franciska és Németh Napsugár lövéseinél a kapufa segítette ki a szerencsés vendég hálóőrt.

A játékban nem volt benne, hogy a 31. percben szépített a Göcsej. Ekkor Bocsárdi E. utolsó emberként csapattársa helyett Marsaihoz passzolt, aki köszönte a lehetőséget a győri kapus felett a hálóba emelt (2-1).

Válaszul a Győr felgyorsította játékát, több helyzet kidolgozását követően Dikanová ismét kettőre emelte az ETO előnyét (3-1). A góltól azonban nem az ETO, hanem a Göcsej kapott lendületet. A 37. percben lemaradt a teljes győri védelem egy jobb oldali beadásról, így Horváth Kitti közelről lőtt a győri kapuba (3-2). Az ETO megpróbálta kivédekezni az utolsó perceket, ez azonban nem sikerült, mivel az utolsó percben Marsai a bal oldalról ellőtt labdájával bevette Bocsárdi kapuját (3-3).

Az ETO-nak bosszantó, hogy nem sikerült a győzelem, mivel szinte végig nekik állt a zászló, egy megnyert mérkőzést adtak ki kezükből. Elkerülhető és könnyed gólokat kapva a győri női futsal csapat ma kénytelen volt megosztozni a bajnoki pontokon kitartó zalaegerszegi együttessel.

Molnár Attila:

Tánczos Tibor: Sikerült egy félidő előnyt adni a hazaiaknak, A 2. félidőben rendeztük sorainkat, és nagyon értékes pontot gyűjtöttünk be a tavalyi ezüstérmes ETO otthonában. Kiváló kapusteljesítményünk és Marsai Niki 2. félidőben nyújtott játékával, azt gondolom megérdemelten vettük el az egy pontot. Sok sikert a Győrnek a továbbiakban!

Árkád ETO – Göcsej SK 3-3 (1-0)

Női futsal NBI bajnoki mérkőzés 4. forduló

Gólszerzők: Dikanová (4, 34), Beke (24), illetve Marsai (31, 39), Horváth (37),

ETO: Bocsárdi – Beke, Szalkai, Dikanová, András
Csere: Zemlényi, Szűcs, Németh
Vezetőedző: Molnár Attila

Göcsej: Kiss – Megyeri, Orbán, Horváth, Lehota
Csere: Fábián, Marsai, Nagy, Németh
Vezetőedző: Tánczos Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.