Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2022. November 26. 08:26, szombat | Helyi

Megnyílt a Jótékonysági Faház

Megnyílt a Jótékonysági Faház

Megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház Győrben.

December 20-ig minden nap más-más egyesület, civil szervezet, illetve iskola várja az adakozókat a Széchenyi téren felállított épületben. Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő elmondta, a szervezők az adománykérők bátorságát becsülik meg, mert jól tudják: minden adománynak üzenete van. Győr önkormányzata 200 ezer forinttal támogatja a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat munkáját, az erről szóló jelképes csekket a megnyitón adták át az intézmény vezetőjének.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 06. 12:19, hétfő | Helyi

A fákon kívül egy rekord is megdőlt a szombati viharban

Az előzetes adatok szerint új országos napi szélrekord született szombaton: a Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres sebességet mértek.

2023. Február 06. 09:15, hétfő | Helyi

A NAV is készül a Valentin-napra

A virágot, ajándéktárgyakat és a csokoládékat értékesítő boltokat ellenőrzi a NAV a következő napokban Győr-Moson-Sopron megyében.

2023. Február 06. 08:15, hétfő | Helyi

Hathetes kölyökkutyákra bukkantak Hegyeshalomnál egy román autóban

Bőröndök alá rejtve, alig hathetes kölyökkutyákat találtak a pénzügyőrök egy román kocsi csomagtartójában. Hegyeshalomnál ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a Németországba tartó autóst.

2023. Február 06. 07:15, hétfő | Helyi

Még lehet pályázni a Kantharosz Gálára

Folyamatosan érkeznek a pályázatok az idei Kantharosz Gálára, a szervezők azonban egészen február 17-ig várják a jelentkezőket.