Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Március 19. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Megnyitja kapuit a varázslóképző

Megnyitja kapuit a varázslóképző

Stúdiótúrákat indít jövőre a Harry Potter-sorozat londoni forgatási helyszínén a filmgyártó Warner Bros cég. A háromórás programok során bárki megtekintheti a nyolc Harry Potter filmben használt eredeti díszleteket, jelmezeket, kellék

Minden idők legsikeresebb filmsorozatának kulisszatitkaiba tekinthetnek be az érdeklődők, akik ellátogatnak a Warner Bros londoni stúdiójába. A látogatók megtapasztalhatják, hogy mennyi apró részletnek kell stimmelnie egy működőképes díszlet megalkotásához, és mi az, amit nem mutat meg a kamera. A kapunyitást 2012-re tervezik.

Az érdeklődők beléphetnek például a varázslóképző nagytermébe, valamint Dumbledore irodájába, ahol megtalálható Griffendél Godrik kardja és Dumbledore antiknak tűnő könyvekkel körbevett íróasztala is. Az iroda falán rengeteg olyan festmény lóg, amelyet kifejezetten a film számára készítettek, közülük kettő magát a professzort ábrázolja. Jegyvásárlásra jelenleg még nincs lehetőség, de aki regisztrál a www.wbstudiotour.co.uk oldalon, azt folyamatosan tájékoztatják mindarról, amit tudni kell a túrákról.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.