Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Július 11. 17:32, hétfő | Helyi sport
Forrás: Győri Audi ETO KC honlapja

Megnyitotta kapuit az ETO Tábor

Megnyitotta kapuit az ETO Tábor

A Győri Audi ETO KC utánpótlás rendszerének tehetségkutató tábora negyedik alkalommal került megrendezésre. A többségében 2002-2003-as születésű lányok hetvenen kezdték el a napi két edzést az Audi Aréna Győrben.

A 4. Győri Audi ETO Nyílt Kézilabda Tábor július 11-15. között kerül megrendezésre. „Kettős céllal került meghirdetésre a tábor – mondta el a tábor főszervezője, az Audi ETO szakmai igazgatója, Róth Kálmán. – Egyrészt a tábor bepillantást enged az ország legnagyobb utánpótlás bázisával rendelkező Győri Audi ETO KC tehetséggondozó rendszerébe, a gyerekek belekóstolhatnak az itt folyó szakmai munkába, részt vehetnek egy egyhetes kurzusban. Emellett nem titkolt szándéka a Klubnak a tehetségkutatás sem. A kiemelkedően jó adottságokkal rendelkező, ügyes kézilabda-palánták lehetőséget kaphatnak az ETO Akadémiai rendszerébe történő bekapcsolódásra.
Az ingyenes Kézilabda Tábor a 2002-2003 születésű lányok részére került meghirdetésre. Az idén is nagy érdeklődésnek örvendett a felhívás. Az ország minden szegletéből, sőt határainkon túlról is érkezett csaknem kétszáz jelentkezőből szakmai stáb döntött arról, kik utazhatnak Győrbe és vehetnek részt a táborban. A 70 résztvevőt az edzők 3 csoportba osztották, így az ideális létszám kialakításával megkezdődhetett a szakmai munka. A lányok mindennap egy. ill. két edzésen vesznek részt, ahol „az a lényeg, hogy önmagatokat adjátok.” – hívta fel a figyelmet a szakmai igazgató. A kézilabdán kívül számos fakultatív programmal színesítik a szervezők ezt a hetet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.