Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Október 06. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Megölte az őt visszautasító szolgáját a meleg herceg

Megölte az őt visszautasító szolgáját a meleg herceg

Különös kegyetlenséggel agyonverte inasát a szaúdi király egyik unokája, mert a férfi nem akart szexuális kapcsolatot létesíteni vele.

Szörnyű bűntett rázta meg Angliát és Szaúd-Arábiát. Az arab ország egyik hercege ugyanis kegyetlen gyilkosságot követett el Londonban. Saud Abdulaziz Bin Nasir Al Saud inasát - aki egyben a legjobb barátja is volt - addig verte, míg a férfi meg nem halt. A szaúdi király unokája annyira meggyötörte Bandar Abdulazizt, hogy a koponyája darabokra tört, az agya végzetes károsodásokat szenvedett, több nyaki csigolyája és a bordái is szétrepedtek. A kegyetlen tettre a nyomozók szerint azért került sor, mert a szolga visszautasította a nyíltan homoszexuális herceg közeledését. Sőt, arra is fényderült, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor testi fenyítést alkalmazott a szolgán, illetve többször szexuális játékokra kényszerítette. Bandar azonban sohasem ellenkezett, vagy próbálta megvédeni magát, mert az országuk hierarchikus rendszere miatt nem mert volna szembeszállni a királyi család tagjával.

A harmincnégy éves herceg helyzetét rontja, hogy megpróbálta eltussolni rettenetes tettét. Áldozata vérét feltörölte, és a többi bizonyítékot is próbálta elrejteni, mielőtt riasztotta a szállodájuk alkalmazottjait. Majd azt hazudta a rendőröknek, hogy egy korábbi rablótámadás során szerezte a sérüléseit az inas, csak nem mertek szólni a hatóságoknak. A boncolás azonban gyorsan lebuktatta, így kénytelen volt beismerni a gyilkosságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.