Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Május 17. 07:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megrohamozták Sebestyén Balázsékat

Megrohamozták Sebestyén Balázsékat

Sebestyén Balázsék az elmúlt két hétben mozgásba hozták az egész országot, 10 városba látogattak el, hogy egy izgalmas vadászatra invitálják a nyerni vágyókat. A különleges kulcskereső játék során egy értékes, vadonatúj, a kineti

Óriási tömeg fogadta minden nap Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit, amikor a hazai rádiózás történetének leghosszabb élő kitelepülés-sorozatán személyesen találkoztak hallgatóikkal, az utolsó állomás azonban mindenen túltett, a kora hajnali órákon mozdulni sem lehetett a Nyugati tér mellett felállított üvegstúdió környékén. A fiúk azonban állták a sarat és szinte mindenkihez volt egy kedves szavuk, órákon át osztogatták az autogramokat és fogadták a jókívánságokat. Még az eső sem riasztotta el azokat a hallgatókat, akik a fiúk mellett arra is kíváncsiak voltak, hogy vajon ki nyeri a csodálatos nyereményautót.

"Eszméletlen élmény volt ez a turné. Bíztam benne, hogy sokan eljönnek majd, de olyan tömegre és olyan pozitív fogadtatásra, szeretetre, amiben részesültünk nem is mertem gondolni. Nagyon jó volt személyesen is találkozni a hallgatóinkkal, biztos vagyok benne, hogy ebből igyekszünk majd hagyományt teremteni. A nyertes, Boglárka örömét látni pedig fantasztikus volt. Ezért érdemes dolgozni" - árulta el Sebestyén Balázs, a Class FM műsorvezetője, aki két műsorvezetőtársával továbbra is azon lesz, hogy minél több hallgató arcára csaljanak mosolyt.

A 23 éves Boglárka a turné egri állomásán pályázott sikerrel a virtuális kulccsal, amellyel nemcsak a vadonatúj Ford Fiestát, de további értékes nyereményeket is levadászott. Miután még nincs jogosítványa, Balázsék egy autóvezető tanfolyamra is beíratják, sőt egy évig a benzinköltségét is fedezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.