Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2010. Április 02. 14:20, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megszeppent tolvajok bújtak el a padláson

Megszeppent tolvajok bújtak el a padláson

Transzformátortolvajokra bukkantak a szentesi rendőrök egy ház padlásán, pedig eredetileg egy másik ügy miatt tartottak házkutatást csütörtökre virradó éjszaka. A megszeppent, bujkáló fiatalembereket őrizetbe vették, és kezdeményezté

A két 22 éves fiatalember elhatározta, úgy szereznek pénzt, hogy bemásznak egyik közös ismerősükhöz, és ellopják az ott lévő hegesztőtranszformátort. Csütörtökre virradó éjszaka kerékpárral mentek a helyszínre, átmásztak a kerítésen, majd a 60 kilogrammos tárgyat elvonszolták egyik ismerősükhöz, aki ekkor nem volt otthon. A tervük az volt, hogy ott szétszerelik a transzformátort, réztekercseit pedig eladják. „Munka" közben azonban megzavarták őket: arra lettek figyelmesek, hogy rendőrök állnak meg a ház előtt. Ekkor bújtak el a padláson. A rendőrök eredetileg egy másik ügy miatt mentek ki a címre, ahol házkutatást akartak tartani. Hamar világossá vált azonban, hogy egy másik bűncselekménybe botlottak, ezért keresni kezdték a tolvajokat, akiket megszeppenve találtak a padláson.A rendőrök mindkét fiatalembert őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 16:00, hétfő | Kék hírek

Közel 23 millió forintnyi csempészcigivel fogták el őket

A kölcsei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható két férfit.

2021. Szeptember 27. 11:01, hétfő | Kék hírek

Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1314 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Szeptember 27. 07:00, hétfő | Kék hírek

Kötözködött, majd orrtörésig fajult a vita

A garázdaság Kaposmérőben egy nyilvános rendezvényen történt a hétvégén.

2021. Szeptember 26. 17:09, vasárnap | Kék hírek

Nem jutott messzire a lopott autóval

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a fiatalnak az ügyében, aki egy autót lopott el Mohácson.