Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2019. Június 27. 20:31, csütörtök | Bulvár

Megszólal a sztárok sminkese, Simonyi Fanni

Megszólal a sztárok sminkese, Simonyi Fanni

Simonyi Fanni egy örömteljes alkotó, aki már 4. éve tevékenykedik a sminkes szakmában.

"Számomra ez a munka nem is munka, inkább egy önkifejezés, amivel kedvemre hozhatok létre újabbnál-újabb dolgokat és egyben szerezhetek másoknak örömet látásmódommal a sminkjeimen keresztül. Már gyerek korom óta művész beállítottságú vagyok. Szeretem magam körül a nyugalmat és a harmóniát. Szeretem meglátni és előhívni a szépet. Ezért már gimnázium alatt elkezdtem ismerkedni a sminkeléssel, majd leckéket is vettem egy mester sminkestől, ami aztán sok gyakorlással és alázatos munkával elindított a pályán. Az út során sok különböző tehetséges embertől tanulhattam és sok lehetőségem nyílt arra, hogy élesben is kipróbálhassam magam." - vallja Simonyi Fanni

Munkája során részt vett a "Barátok közt" és az "Éjjel-Nappal Budapest" sorozatoknál, ahol a forgatásokra sminkelte a szereplőket. "Volt, hogy szépítettem, volt hogy sebeket készítettem. Ez a szakmai tapasztalat egy örök útitárs marad, ami más munkáknál is mindig elkísér." - tette hozzá.

Részt vett a budapesti Central European Fashion Week rendezvényeken, ahol vagy a backstage-ben készítik fel a kifutó modelleket egy nagy csapattal vagy éppen a celebek sminkjéért felelősek.

Ezek alatt a munkák alatt sok ismert embert volt szerencsém sminkelni. (Csősz Boglárka, Horányi Juli, Nagy Adri, Törőcsik Franciska, Szekeres Nóra, Dobó Ági, Sütő Enikő, Nagy Boglárka, Krizsó Szilvia.Ezek közé a munkák közé tartoznak az esküvői magazinokhoz készülő anyagok is, ahol többek között; Edwin Marton, Marton Adrienn, Pintér Tibor, Ilyés Jenifer, Szick Petra sminkjét készítettem. Szick Petrát például már többször is szépítettem. Nagyon kedves lány, egyből meg is találtuk a közös hangot, így most is nagyon vártam, hogy ismét egy ragyogó sminket készíthessek neki. Most egy rangos szépségversenyen lesz jelenése Bulgáriában, amihez egy friss, nyárias fényes textúrájú korallos sminket álmodtam meg. Petra mindig szabad kezet ad nekem, így most is szárnyalhattam. Ez a fajta bizalom a legnagyobb elismerés ebben a szakmában." - meséli Fanni

"Ezzel a kölcsönös bizalommal élem meg a különböző munkáimat a nagyobb céggel is, akikkel kapcsolatban állok (L'Oréal, Marionnaud, Nyx Professional, Baci Lingeri). Nekikköszönhetően számos izgalmas sminkes munkára nyílt már lehetőségem.

Emellett rengeteg tehetséges alkotó társammal dolgozom együtt (esküvőszervezők, fotósok, fodrászok...) és velük mindig arra törekszünk, hogy egyedit és valami izgalmasat hozzunk létre, amihez ha kell külföldre utazunk. Több ilyen projektünkkel már be is kerültünk a Daalarna Secret Storyba, legutóbb pedig Európa egyik legjobb nemzetközi esküvői blogjában az "Amber & Muse"-ben tűnt fel munkásságunk."

Ezeknek legtöbbje esküvői anyagok, így ebből már ki is derül, hogy az ifjú sminkes számára mindig is az esküvők és a fotózások világa lesz az a témakör ebben a szakmában, ami igazán megdobogtatja a szívét. Ezek is töltik ki a munkái nagy részét. "Emellett természetesen a többi felkéréseimért is élek-halok, mert szeretem amit csinálok. Szabadúszó vállalkozóként tevékenykedek, ami megadja azt a szabadságot és alkotási vágyat amiről mindig is álmodoztam, így jöhetett létre a sminkes oldalam is ami a "Makeup by Simonyi Fanni" névre hallgat. A hobbim a munkám, így igazán áldottnak érzem magam és az embereknek is többet tudok adni akikkel együtt dolgozom." - tette hozzá

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.

2019. December 10. 13:31, kedd | Bulvár

Sokszoros áron kínálják a Vajna-hagyatékot az interneten

Az e-Bayen felbukkantak azok a bőrkötéses forgatókönyvek, amelyeket szombat délután árvereztek el a Nagyházi Galériában.

2019. December 10. 12:01, kedd | Bulvár

Bejelentették a Balaton Sound világsztár fellépőit

Mások mellett a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas és Like Mike duó, Martin Garrix és Kygo is fellép a jövő évi Balaton Soundon 2020. július 8. és 12. között Zamárdiban – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2019. December 10. 09:50, kedd | Bulvár

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy 2016–ban megalakult tiszaföldvári manufaktúra.