Városlista
2021. január 19, kedd - Sára

Hírek

2013. Május 13. 12:57, hétfő | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Megszületett Ördög Nóra kislánya

Megszületett Ördög Nóra kislánya

Megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál közös gyermeke május 6-án. A kislány a Mici keresztnevet kapta műsorvezető édesanyjától és fotós édesapjától.

A műsorvezető nő grammot, centit nem bocsátott nyilvánosságra, viszont annál fontosabb információt megtudhattak a rajongók, hogy Mici egészséges és gyönyörű.
Az újdonsült anyuka legszívesebben egész nap a karjába tartaná kislányát és csodálná – írta Angyalműhely című blogjában.

Az édesdeden alvó Miciről édesapja már közzé is tett egy fotót a honlapján.
Azt tudni lehetett, hogy a sztárpár már régóta szerett volna gyermeket és csak több kudarc után sikerült végre egy családod alapítaniuk. Így külön öröm számukra Mici születése.

Fotó: Ördög Nóra Facebook oldal

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

2021. Január 15. 13:00, péntek | Bulvár

Új közép-európai erősember szervezet indult

A profik amatőröknek is népszerűsítik a sportágat