Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2020. Január 17. 14:43, péntek | Belföld

Megszúrta 9 éves osztálytársát egy kislány egy fővárosi iskolában

Megszúrta 9 éves osztálytársát egy kislány egy fővárosi iskolában

Bicskával sebesítette meg osztálytársát egy 10 éves gyerek egy fővárosi általános iskolában – állítja a sérült kislány édesanyja, aki szerint mentőt sem hívtak a gyerekhez. A nőt hétfőn azzal hívták, hogy menjen be az iskolába,

A 9 éves kislányt végül az anyukája vitte a kórházba, ahol összevarrták a gyerek sebét. A kórházi zárójelentés szerint három centi széles és négy centi mély volt a seb.
"A vágás nagyon mély volt, az orvosok belső varratot is tettek a sebbe, mert az izomhártya megsérült" – mondta az anya a Blikknek.

"Reggel összevesztünk egy grafitceruzán az osztálytársammal, de később kibékültünk" – mesélte megszeppenve a kisiskolás, hozzátéve: napközben már látta osztálytársánál a bicskát. Napközben a lányok a lépcsőn szaladgálva ismét összevesztek, ekkor került elő a bicska.
"Láttam, hogy nála van, és úgy jött felém, én feltettem a kezem".
Ha a kislánynak nincs útban a karja, a fejét is érhette volna a szúrás. A szülők tegnap feljelentést tettek az ügyben, a nyomozás megindult.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 25. 13:01, kedd | Belföld

Lényegesen több születés és kimagasló számú házasságkötés történt az év végén

Az előzetes adatok szerint 2019 decemberében a magyarországi élve születések száma 8,2 százalékkal nőtt, a halálozásoké 8,1 százalékkal mérséklődött 2018 azonos havi értékéhez képest,

2020. Február 25. 10:38, kedd | Belföld

Akár 5 ezer e-autó is elkelhet a támogatás nyomán

A kormányzati támogatási program módosításával, akár évi 5 ezerre bővülhet az eladott új elektromos autók (e-autók) száma az elmúlt évben értékesített mintegy 1800-hoz képest

2020. Február 25. 09:32, kedd | Belföld

Kigyulladt egy autó az M5-ös autópályán, egy busz pedig lángolt az M3-ason

Kigyulladt egy autó az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, egy busz pedig az M3-as bevezető szakaszán - írta honlapján a Katasztrófavédelem.

2020. Február 25. 07:36, kedd | Belföld

Újra a Stand kapta az Év Étterme díjat

Ismét a Széll Tamás és Szulló Szabina által vezetett Stand fine dining étterem vehette át a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat a hétfőn Budapesten megrendezett gálán.