Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Január 17. 14:43, péntek | Belföld

Megszúrta 9 éves osztálytársát egy kislány egy fővárosi iskolában

Megszúrta 9 éves osztálytársát egy kislány egy fővárosi iskolában

Bicskával sebesítette meg osztálytársát egy 10 éves gyerek egy fővárosi általános iskolában – állítja a sérült kislány édesanyja, aki szerint mentőt sem hívtak a gyerekhez. A nőt hétfőn azzal hívták, hogy menjen be az iskolába,

A 9 éves kislányt végül az anyukája vitte a kórházba, ahol összevarrták a gyerek sebét. A kórházi zárójelentés szerint három centi széles és négy centi mély volt a seb.
"A vágás nagyon mély volt, az orvosok belső varratot is tettek a sebbe, mert az izomhártya megsérült" – mondta az anya a Blikknek.

"Reggel összevesztünk egy grafitceruzán az osztálytársammal, de később kibékültünk" – mesélte megszeppenve a kisiskolás, hozzátéve: napközben már látta osztálytársánál a bicskát. Napközben a lányok a lépcsőn szaladgálva ismét összevesztek, ekkor került elő a bicska.
"Láttam, hogy nála van, és úgy jött felém, én feltettem a kezem".
Ha a kislánynak nincs útban a karja, a fejét is érhette volna a szúrás. A szülők tegnap feljelentést tettek az ügyben, a nyomozás megindult.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.