Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2010. Január 05. 14:52, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?

Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?

Egybehangzó értesülések szerint a PSV Eindhoven áll a legközelebb a belga futball egyik legnagyobb tehetségének, Maxime Lestienne-nek a leigazolásához. A Het Nieuwsblad szerint az eindhoveniek Dzsudzsák Balázs utódját látták meg a 17 éves

Egyre gyakrabban merül fel a kérdés az eindhoveni szurkolók fejében, vajon meddig lehet marasztalni Dzsudzsák Balázst, aki klubjából egyedüliként az év álomcsapatában is helyet kapott a neves Voetbal International szaklap szavazásán.

A magyar válogatott középpályást - aki a 2009-es esztendő második legjobb gólvágója volt Luís Suarez, az Ajax csatára mögött - számos európai élklub szeretné csapatában tudni. Legutóbb a Wolfsburg és a PSG érdeklődéséről számolhattunk be, korábban a Real Madriddal és az Arsenallal is hírbe hozták. A Philips-gyáriaknál ugyan komolyabban nem merült fel távozása, de az utódlásról már most gondoskodhatnak.

Egy szemtelenül fiatal belga balszélső, a 17 éves Maxim Lestienne személyében kaphat riválist Dzsudzsák. Az ifjú futballistának néhány hete nincs klubja, az Excelsior Mouscron ugyanis pénzügyi nehézségek miatt nem tudta vállalni a folytatást és kizárták az élvonalbeli bajnokságból.

Európa egyik legkeresettebb tehetségét a magyar középpályás méltó utódjának tartja a belga Het Nieuwsblad, amelynek kedden interjút is adott a játékos:

"Nehéz döntés előtt állok. Nagy múltú és kisebb csapatok is szerződtetnének. Vannak rendkívül kitartó kérőim. A PSV egyenesen Luc Nilist küldte értem. Nagy megtiszteltetés volt ez számomra, nagyon meggyőző volt Nilis, de még nem határoztam, mindent meg kell beszélnem a szüleimmel."

A PSV mellett, vagy inkább mögött az Everton, a Lille, az Anderlecht, a Standard Liège, a Club Brugge, és a Zulte Waregem is sorban áll a játékosért, de a Manchester United és az Arsenal figyelmét sem kerülték el képességei.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 11:08, vasárnap | Sport

Szabó Krisztián: Edzünk északon, versenyzünk délen - VIDEÓ

Lazultak a korlátozások, ennek örömére Csomós Mixi és Nagy Attila pedig előkapta a Skoda Fabia R5-ösét.

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.