Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2010. Január 05. 14:52, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?

Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?

Egybehangzó értesülések szerint a PSV Eindhoven áll a legközelebb a belga futball egyik legnagyobb tehetségének, Maxime Lestienne-nek a leigazolásához. A Het Nieuwsblad szerint az eindhoveniek Dzsudzsák Balázs utódját látták meg a 17 éves

Egyre gyakrabban merül fel a kérdés az eindhoveni szurkolók fejében, vajon meddig lehet marasztalni Dzsudzsák Balázst, aki klubjából egyedüliként az év álomcsapatában is helyet kapott a neves Voetbal International szaklap szavazásán.

A magyar válogatott középpályást - aki a 2009-es esztendő második legjobb gólvágója volt Luís Suarez, az Ajax csatára mögött - számos európai élklub szeretné csapatában tudni. Legutóbb a Wolfsburg és a PSG érdeklődéséről számolhattunk be, korábban a Real Madriddal és az Arsenallal is hírbe hozták. A Philips-gyáriaknál ugyan komolyabban nem merült fel távozása, de az utódlásról már most gondoskodhatnak.

Egy szemtelenül fiatal belga balszélső, a 17 éves Maxim Lestienne személyében kaphat riválist Dzsudzsák. Az ifjú futballistának néhány hete nincs klubja, az Excelsior Mouscron ugyanis pénzügyi nehézségek miatt nem tudta vállalni a folytatást és kizárták az élvonalbeli bajnokságból.

Európa egyik legkeresettebb tehetségét a magyar középpályás méltó utódjának tartja a belga Het Nieuwsblad, amelynek kedden interjút is adott a játékos:

"Nehéz döntés előtt állok. Nagy múltú és kisebb csapatok is szerződtetnének. Vannak rendkívül kitartó kérőim. A PSV egyenesen Luc Nilist küldte értem. Nagy megtiszteltetés volt ez számomra, nagyon meggyőző volt Nilis, de még nem határoztam, mindent meg kell beszélnem a szüleimmel."

A PSV mellett, vagy inkább mögött az Everton, a Lille, az Anderlecht, a Standard Liège, a Club Brugge, és a Zulte Waregem is sorban áll a játékosért, de a Manchester United és az Arsenal figyelmét sem kerülték el képességei.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 19. 09:28, szombat | Sport

Dupláztunk Ausztriában

Kilenc Supercar pilóta vágott neki a június 12-13-án a Greinbcahban megrendezett Rallycross Osztrák, és Szlovák bajnoki illetve FIA CEZ futamon.

2021. Június 18. 18:47, péntek | Sport

Új pálya, új győzelmek

Gender Racing Team – TopJet FX2000 - Vallelunga

2021. Június 11. 14:33, péntek | Sport

Újra olasz pályán

FX RACING WEEKEND – AUTODROMO VALLELUNGA

2021. Június 10. 12:34, csütörtök | Sport

Nem jó, de nem is tragikus!

Bár jobb helyezéseket vártunk a Ritmus ASE támogatott párosaitól a Salgó Rallye-n,