Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2012. Július 11. 17:08, szerda | Kék hírek
Forrás: Hír24

Megtalálták a pszichológus holttestét

Megtalálták a pszichológus holttestét

Megölték Bándy Katát a rendőrség elsődleges információi szerint.

Talán nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna a 25 éves rendőrségi pszichológus eltűnéséről.

Azonosította a rendőrség Bándy Kata, eltűntként keresett fiatal nő holttestét Pécsett. Az elsődleges adatok szerint a nőt megölték, a pontos körülményeket igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán külön nyomozócsoport folytatja a nyomozást emberölés bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen - nyilatkozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Előzmények:

A Hír24 úgy értesült, a helyszínen egy holttestet találtak. Információikat a rendőrség megerősítette. Közleményükben azt írják, egy férfi talált rá a holttestre délután, egy bokor tövében.

A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítási vizsgálatát végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást.

A 25 éves rendőrségi pszichológust „égre-földre” keresték. Plakátok lepték el Pécs utcáit, a Facebookon megosztási hullám indult. A felhívást több nyelven is közzétették, minden követ megmözgattak. A család és barátok bíztak/bíznak abban, hogy Kata előkerül. Erről édesapja és egyik barátnője beszélt néhány órával ezelőtt a Hír24-nek.

A fiatal pszichológus barátaival találkozott eltűnése estéjén. Szülinapoztak, iszogattak, beszélgettek. Barátnője szerint szinte csak ők voltak a helyen, ahová beültek. Később átmentek az egyetemi klubba, de leginkább csak kint álltak és csevegtek. Később visszatértek arra a helyre, ahol korábban is voltak. Kata oda már nem tartott velük, elköszönt és elindult haza. Ezután nyoma veszett.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 28. 10:46, csütörtök | Kék hírek

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét, egy 36 éves nőt - közölte a rendőrség csütörtök reggel a honlapján.

2020. Május 27. 08:50, szerda | Kék hírek

13 éves lánynak adta oda a kocsiját – Eljárás indult

Füzesgyarmaton egy férfi odaadta az autóját egy 13 éves lánynak, hogy forduljon meg vele. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

2020. Május 26. 16:04, kedd | Kék hírek

Kegyetlen módon megölte beszélgetőtársát, életfogytiglant kaphat

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozva minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen,

2020. Május 26. 13:18, kedd | Kék hírek

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Eljárás indult egy szabolcsi férfi ellen, aki ittasan bejelentést tett, majd a helyszínre érkező, jogszerűen intézkedő rendőrökre uszította a kutyáját múlt szombaton