Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2012. Július 11. 17:08, szerda | Kék hírek
Forrás: Hír24

Megtalálták a pszichológus holttestét

Megtalálták a pszichológus holttestét

Megölték Bándy Katát a rendőrség elsődleges információi szerint.

Talán nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna a 25 éves rendőrségi pszichológus eltűnéséről.

Azonosította a rendőrség Bándy Kata, eltűntként keresett fiatal nő holttestét Pécsett. Az elsődleges adatok szerint a nőt megölték, a pontos körülményeket igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán külön nyomozócsoport folytatja a nyomozást emberölés bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen - nyilatkozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Előzmények:

A Hír24 úgy értesült, a helyszínen egy holttestet találtak. Információikat a rendőrség megerősítette. Közleményükben azt írják, egy férfi talált rá a holttestre délután, egy bokor tövében.

A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítási vizsgálatát végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást.

A 25 éves rendőrségi pszichológust „égre-földre” keresték. Plakátok lepték el Pécs utcáit, a Facebookon megosztási hullám indult. A felhívást több nyelven is közzétették, minden követ megmözgattak. A család és barátok bíztak/bíznak abban, hogy Kata előkerül. Erről édesapja és egyik barátnője beszélt néhány órával ezelőtt a Hír24-nek.

A fiatal pszichológus barátaival találkozott eltűnése estéjén. Szülinapoztak, iszogattak, beszélgettek. Barátnője szerint szinte csak ők voltak a helyen, ahová beültek. Később átmentek az egyetemi klubba, de leginkább csak kint álltak és csevegtek. Később visszatértek arra a helyre, ahol korábban is voltak. Kata oda már nem tartott velük, elköszönt és elindult haza. Ezután nyoma veszett.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 11:00, vasárnap | Kék hírek

Horgászt kellett kimenteni a Balatonból

A bajba jutott férfi a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan partot érni.

2019. Október 20. 09:54, vasárnap | Kék hírek

Halálos baleset történt Dunavarsánynál

Két személyautó összeütközött vasárnap reggel a Pest megyei Dunavarsány külterületén, a balesetben az egyik autó sofőrje meghalt, ketten könnyebben megsérültek.

2019. Október 20. 07:00, vasárnap | Kék hírek

Állítolagos rablással vezette félre a rendőrséget

Nem történt rablás péntek késő délután Szegeden. Hatóság félrevezetése miatt indul büntetőeljárás.

2019. Október 19. 13:27, szombat | Kék hírek

Kábítószer-kereskedelem miatt fogtak el három férfit

Elfogtak a rendőrök egy balatonfüredi és két szerb férfit, miközben utóbbiak két kilogramm marihuánát akartak eladni a balatonfüredi férfinak egy szegedi bevásárlóközpont parkolójában kedden