Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 12. 13:45, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megtalálták az eltűnt ikerpárt

Megtalálták az eltűnt ikerpárt

Késő este előkerült az a 11 éves Ősiben élő ikerpár, akik hétfőn délután, iskola után nem mentek haza. A gyerekeket a szomszédos településen találták meg, egy lépcsőházban húzták meg magukat. Az ikrek szülei délután öt óra el

Rendőrök, polgárőrök, fegyveres biztonsági őrök és terepjárós vadászok keresték őket a településen és környékén, a közeli erdőt is átvizsgálják. Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a gyerekeket az Ősi közelében fekvő Pétfürdőn, egy lakóház lépcsőházában találták meg. Jól vannak, még éjszaka hazavitték őket. Hogy miért nem mentek haza az iskola után, nem derült ki.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.