Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2010. Január 12. 13:45, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megtalálták az eltűnt ikerpárt

Megtalálták az eltűnt ikerpárt

Késő este előkerült az a 11 éves Ősiben élő ikerpár, akik hétfőn délután, iskola után nem mentek haza. A gyerekeket a szomszédos településen találták meg, egy lépcsőházban húzták meg magukat. Az ikrek szülei délután öt óra el

Rendőrök, polgárőrök, fegyveres biztonsági őrök és terepjárós vadászok keresték őket a településen és környékén, a közeli erdőt is átvizsgálják. Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a gyerekeket az Ősi közelében fekvő Pétfürdőn, egy lakóház lépcsőházában találták meg. Jól vannak, még éjszaka hazavitték őket. Hogy miért nem mentek haza az iskola után, nem derült ki.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

2022. Január 21. 15:05, péntek | Kék hírek

Bedrogozott majd tört-zúzott

A pétervásárai férfi ellen büntetőeljárás indult.

2022. Január 21. 10:02, péntek | Kék hírek

Százmilliós költségvetési kárt okozó bűnbandát számolt fel a NAV

Csaknem százmillió forintos költségvetési kárt okozó bűnszövetséget számoltak fel - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.